הופעה של RIGHT ON TIME

לי רבין

New member
ככה?!...

מרינהל´ה, הבדיחות שלי לעיתים נשגבות, ולכן עפ"י רוב אני נתפש כ"לא מצחיק"... אני למעשה אדם מלנכולי שרק רוצה שיאהבו אותו- ושארסנל תנצח ביום שבת!

Wrathchild

New member
COME ON LIVERPOOL!! ../images/Emo50.gif

אבל היא הפסידה... ועכשיו מחכים לראות אם ליברפול תנצח ותצמצם פערים (אינשאללה)

לי רבין

New member
הופעה של RIGHT ON TIME

שלום כולם! ראשית כל, מי מכם שהיה בהופעה שלנו אמש בבארבי- ואף נשאר לאורך הסבל הרב בהופעה של "הג´ירפות"- תודה על הסבלנות.... מקווה שזה היה שווה את זה. יציב כספי (AKA "הפרקשניסט"), נכח בהופעה אולם מצידו השני של המתרס. נדמה לי שחלק מהענין הוא לבהות בשדיו הזרוקים של עדן רבין (הקלידן) מתוך הקהל.... נו טוב... כל אחד ומה שעושה לו את זה. חוצה מייסה- אני מקווה שהפגרה שיצאנו אליה כתוצאה מגיוסו (בטרם עת) של נדב אוליאל (בס), לא תארוך זמן רב, ונשוב בכוחות מחודשים (ולא אחרי הופעה של להקות ע"ש חיות). למי שהיה בהופעה- אלפי תודות על הסבלנות והתמיכה!

לי רבין

New member
premier league

איזו זריזות! המשחק נגמר לפני פחות משעה. צר לי לאכזב אותך, אבל מלבד הפייסקו בגמר הגביע של עונת 99-2000 (עם הבליץ של מייקל אוון), לא נראה שיש קבוצה בליגה האנגלית שבאמת מסוגלת לעצור את ארסנל (כרגע נראה שיז´י דודק לא מסוגל לעצור אפילו את ווסט ברומיץ´...), ואני לא מתייחס למעידה (באמת משחק נוראי) החד פעמית של היום. ביום שלישי, מול ולנסיה, אני מאמין שנוכל לראות את ארסנל האמיתית... טוב נו, מזל שלנו שלא הוגרלנו עם קבוצות פאר כמו באזל.... חחחחח....

Wrathchild

New member
בררר... Liverpool Galore

לי אתה נשמה בחיי... ארסנל קבוצה עם ימבה כבוד, אבל ליברפול עוד תתקומם.

Wrathchild

New member
../images/Emo72.gif הופעה בת של מפיסטו!

לי יא נגן עם נשמה, Well Done! זו פעם שניה שאני רואה אותכם בהופעה, הראשונה הייתה בערב רוק מתקדם 4 של אורן, וממש נהניתי - אתמול בערב, אפילו זכרתי הרבה מאוד מהשירים שניגנתם בקודמת, זה בטח אומר משהו טוב... לא?
בכל מקרה, יש עליכם ימבה, שמרו על הגחלת בעוד נדב שומר על המדינה כן? בהצלחה, מקווה לראות אותכם שוב בקרוב!

שלום

אהלן לי זה ערן (המתופף של מורפיוס) וגם שלום לך יציב! טוב רק רציתי להגיד ששדיו של לי באמת מוצקים :) לא סתם אין לי מושג בקשר לזה.אבל יש לי מושג בקשר למה שהיה בבארבי ואני חושב שהיה ג-ד-ו-ל באמת פשוט פיצוץ (ולא כמו הפיצוץ בבארבי הישן)

GUIDANCE

New member
זה לא רלוונטי... move along now...

סתם סתם... רק באתי להגיד שהיתה הופעה טובה למרות שצריך להוריד לדורון את הידיים והרגליים... ואה, הבאסיסט שלכם עילוי
יציב, WHATS UP NIGGA?!?!? יום טוב :)

לי רבין

New member
גילאי חברי ההרכב

גילאי חברי ההרכב (בסדר כרונולוגי): 1) רמי שלמון- 31 2) לי ועדן רבין- 24 3) נדב אוליאל ודוד (דייב) רונן- 18.

kurush

New member
כל הכבודקה!

זו הפעם השניה שאני צופה ב"בול בזמן" (או שמא "חבל על הזמן"?) ישבתי ליד הבמה והייתי באקסטזה במהלך כל ההופעה... ללא ספק להקה כשרונית ביותר. לי - דיברתי איתך אחרי ההופעה (אני שי), אני ממש מעוניין בחומר מוקלט שלכם, לא משנה מה איכות ההקלטה.

לי רבין

New member
חומר מוקלט

אהלן שי, סורי שלא התקשרתי אליך עד כה (work´ work´ work), אל תדאג- אתה תקבל את הדיסק שלנו! החומר הוקלט (באיכות לא רעה בכלל, דרך אגב) במהלך ינואר השנה והוא כולל 6 רצועות, שאת כולן (אם אינני טועה) ניגנו בהופעה האחרונה. סחא על תרגום שם ההרכב לעברית... עד כה, הכי טוב שחשבנו עליו היה "בדיוק בזמן", אבל "בול בזמן" נשמע הרבה יותר טוב. הקיצר, אני עוד אדבר איתך השבוע, ואקח ממך כתובת למשלוח, אז אל חשש. לי

kurush

New member
תודה, תודה

אתם רשאים להשתמש בשם שהצעתי, כמובן בתשלום תמלוגים נאים...
לא חושש אחי, רעב למוסיקה טובה שי Do you know what you are? you are what you is - Frank Zappa

למעלה