הופעה של תערובת אסקוט!

הופעה של תערובת אסקוט!

באוניברסיטת ת"א ביום רביעי (עוד שבוע) ה-24.11.2004 בשעה שמונה וחצי. לפרטים נוספים תיכסנו לאתר של אגודת הסטודנטים. קישור מצורף:

שלמונזה

New member
יש אני הולכת!!! ../images/Emo168.gif

אבל באסה לאורחים עולה 50 ש"ח ואין מצב שאני יכולה לבוא מוקדם כמו תמיד ולהכנס חינם... [אם באים בצהריים ונשארים עד ההופעה] בכל מקרה 90% שאני שם. תודה על המידע

אין בעד מה!

גם אני כמעט 100% באה... אני רק צריכה לנסות להשיג כרטיסים (אין לי עדיין תעודת זהות, אז זה קצת בעיה...) אבל אם את אומרת שאפשר להכנס מוקדם להשאר שם עד הערב אולי זה מה שאני באמת יעשה.. תודה על המידע!

שלמונזה

New member
אני מבטיחה לך מיליון אחוז ../images/Emo168.gif

שאת לא צריכה תעודת זהות.... תמיד אומרים גיל מוגבל ואףפעם זה לא באמת מוגבל. אין כרטיסים במכירה מוקדמת או משהו, קונים בערב או בחוץ. אני תמיד מגיעה ככה בסביבות 14:00 תמיד יש מופעים בלאגנים וכו' ואז נשארים עד ההופעה ולא משלמים כסף... הפעם אם אני לא אלך לעבודה וילך במקום לחסוך על ההופעה, אני בכ"ז יפסיד כסף
וחוץ מזה: אני אשמח לראות אותך שם!!! (והפעם גם לדעת שאת את
)

אהה... תודה על כל הפרטים!

אבל... רק שתדעי שזה לא כמו יום הסטודנט שיש הופעות לאורך כל היום. יש רק את ההופעה של אסקוט בערב, וזהו. כמו שהיה אז אם היהודים (אם את יודעת מה היה). בכל מקרה, אם יהיו לי כרטיסים אני 100% בפנים!!! וגם אני אשמח מאוד לראות אותך שם ולדבר ובייחוד לדעת מי את... D:

N o l o g o

New member
הייתי רוצה לבוא...

אם אני אבוא עם כרטיס סטודנט יתנו לי להיכנס..?

שלמונזה

New member
נו למה לא מקשיבים לי?! ../images/Emo168.gif

תמיד אומרים באוניברסיטת ת"א שזה עם הגבלת גיל תכלס אףאחד לא אוכף את זה. וסטודנטים? הצחקת אותי! רוב הקהל בימי הסטודנטים הם לא סטודנטים בכלל... אין מה לדאוג

N o l o g o

New member
כןן מקשיבים..:)

אבל את לא הבנת למה התכוונתי.. אני יודעת שבימי סטודנטים הרוב זה לא סטודנטים.. השאלה כמה זה יעלה לי..? אחרי הכל אני צריכה לשכנע אנשים לבוא..

שלמונזה

New member
אז עדיין לא מקשיבים... ../images/Emo168.gif

תבואי מוקדם ותכנסי חינם אין כסף...!!! ובאתר רשום שכניסה עולה 50 ש"ח שזה די סביר. ובכל מקרה אנחנו נארח לך חברה.

N o l o g o

New member
מה זה מוקדם..?

אם זה יוצא ביום לימודים אני מסיימת ב 4..
מקווה לבוא..:) לאב יו בייב

שלמונזה

New member
האממ האמממ ../images/Emo168.gif

אני תמיד הייתי מגיעה בסביבות 14:00 ב- 16:00 לדעתי מתחילה מכירת כרטיסים או משהו. ואני עדיין טוענת ש- 50 ש"ח זה לא נורא, וירמי אסף וג'נגו במכה אחת - בהחלט שווה. צריך ללמוד לנשום במים (או ללמוד את המילים של השיר חוץ מהפזמון)

N o l o g o

New member
חחח

50 שח זה לא הרבה..אבל +נסיעות שזה עוד 20 שח זה הופך להיות עניין יקר.. וגם אני לא חושבת שאני אספיק..:( או שאני מכירה את השירים..אני מכירה רק את של ירמי..:/ גשםםםםםםםם

r e u t 123

New member
שיראללללללל

יאללה נו בואי, יש מצב שאני באה, בואי נלך יחדיו
וואי אולי נעשה מפגש פורום??

N o l o g o

New member
ייפפפייתתת

את לא יודעת..עליתי לראות מה יש לי בתאריך הזה.. התברר שיש אסיפת הורים חחחחחח אוף את גורמת לי לרצות עוד יותר לבואאאא...

שלמונזה

New member
מה את מתערבת? ../images/Emo168.gif

אומנם היא לא שרשרה נכון אבל היא בטח התכוונה למי שכרגע נתנה לה רק תירוצים למה כן ללכת!

N o l o g o

New member
יפיתוש

חח לא צריך לריב חחחחח עזבו יש לי מצברוח טוב..:) ואני לא יכולה לבוא..:( יש לי אסיפת הורים חח

N o l o g o

New member
אופס..

לאור העובדה שכל השרשור הוא אני ויפית הייתי בטוחה שזאת יפית ולא הסתכלתי חחח סליחה אהובתי..

למעלה