הופעה של ערן צור

bimbush

New member
הופעה של ערן צור

שלום לכם, חזרתי שוב להטרידכם עם ביקורות ההופעה שלי:) אמנם עבר קצת זמן מההופעה והמומנטום קצת עבר אבל הופעה כזו בהחלט ראויה להתייחסות... להופעה הגעתי קצת באיחור (פעם ראשונה שהגעתי באיחור להופעה בבי-באר, מרשים..) ולהפתעתי המקום היה מלא יחסית למה שאני רגילה.. את ערן צור, בדומה להרבה הופעות שיצא לי להיות בהן בתקופה האחרונה, הכרתי היכרות שטחית... חלק גדול מהשירים בהופעה לא הכרתי, ובכל זאת נהנתי מאוד, מה שמעיד הרבה על ערן.. מקצת שמיעה של השירים שלו קיבלתי רושם על המוסיקה כמשהו קצת עייף.. מוסיקה טובה, אבל חסרת אנרגיות במידה מסוימת.. לא התחברתי במיוחד לשירה שלו ולמעשה לא היה משהו מיוחד שעשה לי את זה.. חשבתי שהוא נחמד, לא יותר מזה... בהופעה זה היה שונה.. מאוד... ערן צור הוא מסוג האמנים שמראים למה כדאי לצאת מהבית להופעה ולמה זה כל כך שונה מלשמוע את הדיסק בבית.. השירים שכן הכרתי עברו עיבודים והפכו בתוספת האוירה והאנרגיות בהופעה לשירים חזקים יותר, חודרים יותר, פשוט טובים יותר. גם השירים שלא הכרתי היו טובים, מקפיצים (אבל לא במובן הורוד-בלונדיני-רוני של המילה) וחזקים.. ערן הוא אמן שהמקצועיות נשפכת ממנו. הוא לא צריך לדבר שטויות, לא צריך לעשות הצגות, להשתולל, להסתובב בקהל בשביל שיבחינו בו.. גם כשהוא רק עומד עם הבס שלו ושר הנוכחות שלו חזקה וברורה. מוסיקה נטו.. גם הגיטריסט והמתופף (שלצערי אני לא זוכרת את שמותיהם) שליוו אותו היו טובים. היה תיאום בין הנגנים על הבמה, בלי לדבר, בקושי בלי להסתכל או להתייחס לנוכחותו של האחר, כל אחד שקוע בעצמו, בכלי שלו, במוסיקה, ובכל זאת הם היו כל כך ביחד.. האובר-דיקציה הדי מעצבנת של ערן שכל כך מורגשת בסטריליות של האולפן היתה כל כך טובה, מועילה וכל כך במקום בהופעה. פשוט היה ניתן להבין כל מילה שהוא שר גם בלי היכרות מוקדמת עם המילים. הכל מחושב, מדויק, כל צליל במקום שלו. ההופעה הזו היתה ההופעה היחידה שהייתי בה שההדרן היה ארוך יותר מההופעה עצמה (איל טוען שבנקמת הטרקטור ההדרן היה ארוך יותר). ערן פשוט נשאר על הבמה, שיר אחרי שיר, והקהל שכל כך היה צמא לעוד ועוד. בהחלט הופעה טובה, מאוד מאוד נהנתי, מומלץ מאוד, גם למי שלא ממש מכיר את ערן... וזה המקום להגיד תודה רבה לפורום, לכל מי שתורם את הכרטיסים ולאיל שעושה עבודת קודש... וכמובן לאיש יקר מאוד שאני תמיד מצליחה לעשות משהו לא בסדר ולגרום לו לעוול ולי לרגשות אשמה, אני יודעת שהבטחתי אבל בכל זאת- סליחה שוב, ותודה :)

whistler404

New member
בהחלט היתה הופעה טובה..

כמוך ההיכרות שלי עם ערן צור היתה שטחית ביותר, שיר פה, שיר שם, לא משהו רציני..אבל מאוד נהניתי בהופעה..הוא פרפורמר נהדר. על הגיטרה היה רם אוריון, ואת שמו של המתופף לצערי אני לא זוכר.. אז תודה לערן צור ולבי באר..וכמובן למישהי יקרה מאוד שלמרות הפאשלה הקטנה, בזכותה הגעתי אל ההופעה ונחשפתי את המוזיקה של מר צור:)

למעלה