הופעה של ערן צור - יש?

שלגעף

New member
הופעה של ערן צור - יש?

שלום, האם יש איזושהי הופעה של ערן צור בתקופה הקרובה? אם יש, אשמח לקבל פרטים.

שלמונזה

New member
עכשיו יש ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

ההופעה הכי קרובה כמדומני עם שלומי שבן בזאפה. לא זוכרת תאריך, אני ארשום מאוחר יותר. לא ידוע לי על הופעות מעבר [כרגע]

ben4ever

New member
וגם בשבת הוא מופיע בערב מיוחד בי-ם

"כל החשבון עוד לא נגמר: ערב לכבוד יצירתו של י"ח ברנר " הנה מה שכתוב בפרסום למופע- בחודש מאי השנה מלאו 85 שנה להירצחו של אחד מגדולי הספרות העברית החדשה, יוסף חיים ברנר – סופר, מתרגם, מבקר, עורך והוגה דעות. לאחרונה, הופיעו בהוצאת הקיבוץ המאוחד, מהדורות חדשות של הספרים "שכול וכשלון", "מן המצר" ו"ברנר בלונדון" (מאת אשר ביילין). הערב מוקדש לדמותו של ברנר ולספריו המחודשים, ובמרכזו, הזמר והמלחין ערן צור מקריא טקסטים ומלווה אותם במוסיקה מקורית. בהשתתפות דרור משעני, דרור בורשטיין ועינת יקיר ליווי מוסיקלי: ערן צור. 15/06/2006 20:30 המעבדה - י-ם ב-29/6 הוא מתארח בהופעה חגיגית ומיוחדת של אלי מגן,בצוותא בת"א.

שלמונזה

New member
ואוו לא ידעתי ../images/Emo168.gif

למה כל פעם שערן בירושלים יש מולו את נובלמן בירושלים? תכננתי דווקא ללכת לנובלמן בירושלים, גוד אבל אם ערן בעיר ואני שם.... נראה

1Reebok

New member
בטח שלערן, זאת שאלה בכלל?

המופע שערן מעלה שם נראה כמו משהו חד פעמי, ונובלמן.. וול
אני לא כל כך אובייקטיבי פה.

שלמונזה

New member
שמע ../images/Emo168.gif

אבל זה רק ליווי מוסיקלי ערן צור, זאת לא הופעה לפי מה שאני מבינה, כן? הרי מול הופעה חשמלית אין בכלל ספק. ונובלמן - האממ הוא אלוהים! טוב לא רגע זה התפקיד של גבע, אני פשוט מכורה. צריכה מכון גמילה דחוף [אמא אני לא רוצה להגמל!!!!]

שלמונזה

New member
הזמנתי במקום ../images/Emo168.gif

כרטיס לערן צור ושלומי שבן בזאפה
ככה שהחודש אני אהיה בהופעה בטוח

שלמונזה

New member
ארררר בן ../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif

ה- 15 זה יום חמישי!!!! גוד לאיזה סרטים הכנסת אותי בגלל זה
בכל מקרה אני אהיה בירושלים ולא שם. ומוצ"ש שמור לנובלמן.

C o r v o u s

New member
הוא מתארח ב"חג המוסיקה" הצרפתי

פרטים כאן זה אולי לא הרבה.. אבל זה בת"א וזה בחינם!

למעלה