הופעה של עברי

ZVI Z

New member
אממ

גם פה אני חושש מבילבול כי יש 2 יש את יבנה העיר,ויש את קיבוץ יבנה. ככה שאנלא הכי יודע למה היא מתכוונת. בכל מקרה הקיבוץ הוא לא רחוק מאשדוד,נראה לי איפשהו בין ראשון לאשדוד,ונראה לי שגם העיר איפשהו שם בסביבה אבל לאידע.

לירן מם

New member
חחחחחחח אין שני יבנה...

יש את גן יבנה, שזה ליד אשדוד, ואת יבנה, שזה ליד רחובות...בין אשדוד לרחובות..טוב נו אז שניהם קרובים לאשדוד... קיצר, אלה לא שני יבנה...

ZVI Z

New member
אפ אפ אפ יש גם קיבוץ יבנה!

אני בטוח ב-200 אחוז,אני הייתי שם שנה שעברה! לא נראה לי שהם הספיקו לפרק ת'קיבוץ. זה קיבוץ מאוווווווווווווווווווווווווווד עשיר.

beenINSANE

New member
כן כן יש גם קיבוץ

אבל חצור זה ליד יבנה. לא גן יבנה. לא קיבוץ יבנה. סתם יבנה. מדינה כזאת קטנה לא יכלו למצוא עוד כמה שמות לישובים? רק יבנה יש בעולם?

ZVI Z

New member
בטוח בטוח

אם אנלא טועה הם מייצרים מלפפונים חמוצים,זיתים וכאלה וגם שעונים ועוד הרבה דברים.

beenINSANE

New member
נכון שעוני עדי

זה קצת ליד אשקלון אז אני די מכירה לא הפסדתם כלום אם לא הכרתם

ZVI Z

New member
אממ רוצה לדעת משהו?מעניין!

כסף!הרבה כסף.. הייתי שם פעם 1 עם חבר שלי,היינו בדרך דרומה וקפצנו לשם לבקר את סבא שלו,שמשמש(או שימש) כגיזבר הקיבוץ, ממה שנודע לי,זה קיבוץ שלחלוטין מנותק מהמצב הכלכלי בארץ. כל משפחה שם שתעזוב(לפחות במצב תיאורטי) תקבל הרבה מאוד כסף. אני מנוע מלהגיד יותר,באמת,זה סוד,כי הם לא רוצים שיחשבו אפילו לעזוב..למרות שגם ככה לא עוזבים אותם,(הרוב גם ככה זקנים נראה לי)אבל מי שגר שם בהחלט הרוויח(איכות חיים בטירוף,ממש יפה שם,אפילו מדהים שם!,והרבה כסף..) זהו,60 שניות על קיבוץ יבנה.

beenINSANE

New member
הממ.. את זה לא ידעתי

אבל אני אברר אולי שווה לי לגור שם? never!!! אני אמות משיעמום

ZVI Z

New member
אנלא אחראי אצלם על יחסי ציבור

אבל אני זוכר שפשוט נפעמתי מהמקום! אני בא מישוב ובתור 'ישוביסט' החלטתי ש'כשאני אגדל' אני בטוח אגור בעיר. עד שהגעתי לשם והחלטתי שאנלא מחליט שום דבר,כי יש גם מקומות קטנים שהרבה יותר טובים.הכל שם פסטורלי כזה,מגניב,עולם אחר. זהו די.

למעלה