הופעה של נינט

k1235

New member
הופעה של נינט

ב 27.6.06 יש את מסיבת המתגייסים הגדולה בגני יהושע עם נינט טייב,עברי לידר,הגיים בויז,אגם רודברג,תום אבני יש לי הזמנה למסיבה הזאת ואני לא יכול להגע למסיבה אז אני מוכר את ההזמנה מי שמעוניין לקנות שיפנה אלי באימייל [email protected] זאת הופעה אחת הטובות אז מי שמעוניין אני מוכר במחיר סימלי.. המסיה היא מ 17:00 עד 23:00 יהיו מתחמי אוכל ושתייה מטס של מסוקי קרב להקות צבאיות שר הביטחון וכל האומנים הכי טובים אז מי שרוצה ליצור קשר!!

dalida1988

New member
תתבייש לך קודם כל!!!

ודבר שני יש כל כך הרבה שרשורים על המסיבה הזאת שיכולת לעשות טובה ולשרשר לשם.. חוצפן!!!

dalida1988

New member
ומי שלא הבין על מה שזה

מעצבן כי הכניסה היא חופשית ובאמת מנסים לעשות משהו למען חיילים או מועמדים לגיוס.. ואנשים מנצלים את זה ומוכרים בכסףף לא רוצה אל תבוא אל תנצל את זה!!!!! בסוף תמכור את זה לילדה בת 12 שתצייג את זה והשומרים יבינו שהיא מצאה את זה בריצפה.. בושה!

k1235

New member
תתחילי להירגע!!

הכניסה היא לא חופשית הכניסה היא רק הצגת ההזמנה ומי שרוצה לקנות צריכה להראות קצת גדולה ולא איזה ילדה קטנה שלא יתנו לה להכנס!! ועל מה אני צריך להתבייש אני לא יכול להגיע אז למה שמישהו אחר שמעריץ את האנשים האלה לא ילך לשם?

חחחחח../images/Emo105.gif

הוא צודק למה לא
תאמינו לי שזה לא בחינם הוא כן מקבל את זה בחינם כי הוא מתגייס ומגיע לו אבל אם הוא לא יכול ללכת אז למה לא להרוויח על זה כסף אה
תאמינו לי גם אתם הייתם עושים אותו דבר

dalida1988

New member
קודם כל לפי הפרסומים

ברדיו היא כן חופשית... ומי שמעריץ את האנשים האלה ימצא דרך להיכנס בלעדיך.. ומבלי שמישהו כמוהו ינסה לעשות עליהם כסף.. איכס אני מאוד מקווה שאני לא אצא לי אפילו בטעותתת לשרת איתך בצה"ל!!!

למעלה