הופעה של להקת Abrahms Family...

LuNa MaJnUnA

New member
שניר כנס דחוףףףףףףףףףף

יש'ך אש? זוכר? זוכר זוכר זוכר?

יש עוד פורום מוזיקלי מומלץ

פורום קולדפליי גם בשבילך אסף..וגם בשביל כל עוד כאלה שאוהבים אותם

skadi

New member
אמ להתחיל לפרט?

פאנק זה קקי(למרות שיש כמה להקות יוצאות מן הכלל) אבל פה מדברים על אימו ועוד אימוקור שזה הסגנון מוזיקה הנתעב ביותר מבין כולם. אימוקור זה סגנון מוזיקה רע ומטונף שכול המהות שלו היא אנשים מתבייכנים. או כמו שאיש גדול וחכם ממני אמר פעם(לפני כמה ימים) לגבי מהות האימו "בעעע אפחד לא אוהב אותי, אני נמשך לבנים שלא יירצו אותי, החיים אכזריים אליי, אפחד לא מבין אותי ,אני שונה, אני חושב להתאבד..נממ..אולי בינתיים אני אמשיך לזיין את השכל על החברה הדימיונית שלי..אולי כדאי להתאפר כמו איזה בחורה שצללה לתוך ערכת איפור כהה ולהעביר על השיער מנוע סילון, בעע אפחד לא אוהב אותי, ואני שונה" (כול הקרדיט לבני, הפוזר החביב והאהוב על כולנו)

NYMets Man

New member
ולהוסיף

שמהמוזיקה לא בוגרת ולא איכותית ברמות ממוחזרת ממוסחרת ומי ששומע פאנק שומע רק כי כולם שומעים נקודה

Blade Of Fire

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הילדים מעלי צודקים:)

אין להוסיף עוד משו חוץ מ-"פאנק איז דד. סטופ דה מאדנס!"

skadi

New member
punk is not dead

but it sure smells like it/ לא סתם, אני דווקא די מחבבת פאנק, כאילו יש כמה להקות נורא טובות. בעיקר פאנק עם אלמנטים אירים כמו פלוגין מולי ודרופקיק מרפי, אבל יש גם סטריט פאנק טוב כמו דה אנסין ורייז אגינסט וכול מיני כאלה

NYMets Man

New member
אנחנו מדברים על פופאנק ואימו

אין לי שום דבר עם אולדסקול...

skadi

New member
אמ אימו זה תועבה

אבל יש פופאנק שהוא דווקא די טוב(בשם אודין מי חשב שאני אי פעם אגיד פופאנק וטוב באותו משפט) אבל יש להקות כמו יוסלס איידי ומאנאלייב שהם דווקא פופאנק לא רע. למרות שג"ש/בלינק/אבריל/סאם ודומיהם זה פשוט קקה

skadi

New member
אמ אף פעם?

המסנג'ר הכסיל,אוויל ודביל שלי מסרב לעבוד אז אני חיה על איסיקיו כה עצוב
ואיך אפשר לא לאהוב את יוסלס, הם כה שולטים וN!ש* N!שN5*ם

Ana1 9

New member
על מה די?

היא רשמה 2 מילים נגזרות של פקציות ועוד כתבה את זה בכתב פקצי, לא יכולתי שלא להגיב.. זה דרש מימני.. סליחה... :-\

skadi

New member
איכ, ילדי אימו זה רע

צריך להוקיע אותם מהחברה!

למעלה