הופעה של להקת A-TEASE

greenzg

New member
רצית תגובה - בבקשה

כמה זה עולה ? מחיר רגיל ואחרי הנחה? מישהו מהפורום מגיע ?

turrican

New member
לאסף - תקרא

היי אסף, תשמע בצורה הזו של הודעות של "היי יש הופעה" "אתם באים" "כולם באים כמובן" לא תגיע לשום מקום. זה לא עושה רושם טוב ולא צריך להיות מומחה בשיווק כדי להבין זאת. תרשום הודעה קונקרטית ורצינית או שתתן לי לעשות את העבודה (הכי טוב) וחסכת זמן ועצבים . עוד משהו: כבר ביקשתי ממך להרשם לתפוז דבר הלוקח 2 דקות..שאתה משתמש זמני לפחות עליי זה לא עושה רושם טוב- קח זאת לתשומת ליבך. דיברנו בטלפון ועשית עליי רושם טוב,חבל שאתה מקלקל את זה פה, כי בצורה הזו לא יגיעו הרבה אנשים מהפורום .

dj80s

New member
אולי אני אגיע

היית בהופעה הקודמת לפני חודש והיה גדול (גם כתבתי על זה כאן). אולי יהיה מצב שאני אגיע שוב.

Assaf E

New member
הופעה של להקת A-TEASE

מי שלא יודע.. ומי שעוד לא שמע.. יש הופעה של להקת A-TEASE להקה שעושה את מיטיב ההמנונים של שנות השמונים!! יום חמישי הזה .. ערב שבועות במכבי מיוזיק פאקטורי.23:00 פתיחת שערים. כולם מוזמנים!! סלמה 40 ת"א. בואו בהמוניכם!! turrican!! ספר להם מה הם מפסידים אם הם לא באים! אז בואו בואו בואו!!!! לא תתאכזבו אני מבטיח לכם!

turrican

New member
היי dj80

מה קורה איתך בנאדם..? אתה נעלם ומופיע משום מקום בלי שלום ובלי שומדבר.. נמאס לך מהפורום שלנו?

dj80s

New member
חלילה

איך יכול להימאס לי מאנשים שרוטים אייטיזית כמו שפה?!
זה שאני לא כאן זה פשוט סיפור עצוב שכולל מחסור בזמן, ביכולת ובחוט מאריך. אבל גם כשאני לא פה רוחי תמיד כאן ומהלכת אימים על כל הנוכחים.

למעלה