הופעה של כוורת !!!

הופעה של כוורת !!!

הופעה של פליטי כוורת וגזוז + מסיבה עברית - דני סנדרסון , גידי גוב , אלון אולארציק , אפרים שמיר ומזי כהן. שירים של כוורת וגזוז ולאחר מסיבה עברית - שתיה חינם כל הארוע (בירה , יין , קוקטליים ,שתיה קלה ועוד). הארוע יתקיים ביום שישי ה- 10/9 במתחם תחנת הרכבת התורכית בכפר יהושע (עמק יזרעאל ליד יוקנעם) 22:30 - תחילת הופעה 01:00 - מסיבה עברית מחיר כרטיס מוזל - 100 שח עד 24/8 מחיר כרטיס - 120 שח מספר טלפון להזמנות וברורים - 064742562 068823260

N E Z E K

New member
דווקא זה מחיר סביר ביותר 100 שקל..

כוורת הם מעולים בטירוף.. זה שווה כל שקל :)

../images/Emo121.gifאולי תשים לי כצת סוכר בתוך

התהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אולי תשים לי קצת סוכר בתוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווך התהההההההההה אחלה להקה כווורת, חידה קצרה ניראה מי יפתור, באיזה סיפור הוציא יודוקוליס את הקוץ ושם חדש? מישהוא אמר איי ונעלם????????

booly16

New member
סיפור המכולת....

הזקן אמר איי ונעלם, אח"כ הוא גם היה מאוד מאוד מאוד... חברותי... כוורת זה החיים שלי... עזוב.

../images/Emo121.gif דמותה של סילבי במפר

הילדה הקטנה מהכפר הקטן, צווה ועלתה אל מול עיינו לבושה במיכנסי התעמלות נעלי פלדיום ותחבושת אלסטית, שערה הנושר התרומם ועף לו ברוח, ידה הושתו לעברו וכימעט נגעו בו ופתאום, באותו רגע הרגיש יודוקוליס יד רכה מלטפת את כל גופו, פנה יודוקליס פקח את עייניו בפה צוחק כמובן, ולצידו מצא את הזקן, והוא מאוד מאוד מאוד חברותי, פנה אילו הזקן ואמר לו, אם תמשיך ככה תרחיק לכת יא שמנדריק, בנה לך מכולת ושם תמצא את עושרך... לא עברו 20 שנה, עברו 15 ויודוקולויס ניצב לו מאחורי הדוכן בעל מכולת גאה ומאושר...

למעלה