הכל התבצע דרך האינטרנט ובטלפון: רכישת הכרטיסים התבצעה טלפונית ממשרד הכרטיסים היחידי בצרפת שהיה לו אתר אינטרנט באנגלית, החדרים במלון שבו ישנו התבצע גם דרך האינטרנט, המפה כיצד להגיע לאצטדיון כנ"ל, הכרטיסים נקנו ממשרד נסיעות שנתן את ה"דיל" הכי זול לטיסה ליומיים (טסנו דרך קפריסין הלוך ושוב) - הכל ב- 10 אצבעות קו טלפון ומחשב ביתי.
הפארק דה פראנס, שבו הופיעו הפפרס, נמצא במזרח העיר. מה שהיה מדהים היה הסדר המופתי שבה התקיימה ההופעה - הגעת למקומות שלך שקנית מהארץ ולא היית צריך להילחם עם ערסים להקים אותם משם. 100,000 איש יצאו אח"כ מהאיצטדיון, ולא היתה תקרית אלימה אחת (וכולה יש שם 2 תחנות מטרו ליד האצטדיון)
יש לי לינקים לאתרים שבהם יש תמונות מההופעה שאני הייתי בה בגרמניה באוגוסט 2003. האנשים שצילמו את זה עמדו לידינו ודיברנו איתם, וכשחזרתי לארץ הם שלחו לי את הלינקים. תהנו!
הם הופיעו לבדם? או במסגרת פסטיבל? (כדוגמת Rock AM ring). מה שנפלא אצלם שהם לא נותנים לקהל לשיר בכלל (הכוונה - בלעדיהם), אלא מתרכזים בדבר החשוב באמת - ב - show שהם נותנים. אע"פ שהם מגה סטארים - הם צנועים ולא חושבים שהם סוג של אלוהים שמאפיין זמרים שנותנים לקהל לשיר במקומם בהופעה. זו דעתי
שהם צנועים מהבחינה הזאת - מה שגם אתה צודק זה הכל, זה בגישה בהופעה, זה בלבוש היחסית פשוט / מיוחד אבל בשביל לעשות משהו פרובוקטיבי ולא להראות כמה הם אופנתיים ועשירים וכו'. זה מתבטא בעוד הרבה מאוד דברים.
אוף אני וכל החברה שלי רוצים הם יבוא והם לא באים ואיפה אני אומרה בדיוק לחתום אני לא מוצאת נו................תעזרו לי........בבקשה אני מתה שהם יבוא לפה מה הבעיה...........???