הופעה של הארבעה

wommer

New member
אממ אז כנראה דמיינתי

כראיתי את הסרטון בו רואים את סיד מחפש פטריות להנאתו, קצת מסטול, ואת רייט מתהלך לידו מדי פעם?

Anuerysm

New member
טוב בכל אופן

זה סרטון עצוב

The Walrus

New member
כל כך לא!!

בסוף שנות השבעים ווטרס פיטר את רייט מהלהקה. ווטרס התנהג אליו בגועליות. רייט נכנס לדיכאון, התמכר לסמים, ו-ווטרס לא נקף אצבע כדי לעזור לו. גילמור היה שם כל הזמן ועזר לו, ניסה להחזיר אותו למוטב, החזיר אותו לנגן בMLOR. גילמור החזיר אותו למוטב ובדיוויז'ן בל הוא כבר היה חבר להקה וכותב שירים לכל דבר. ועכשיו, אחרי שנים שהתעלם ממנו, "פתאום" ווטרס רוצה להשלים איתו, כי איחוד של פ"פ יעשה לו אחלה יחסי ציבור. אתה באמת מתפלא שרייט בצד של גילמור?

Anuerysm

New member
אני יודע למה רייט שונא את ווטרס

אבל זה לא אומר שהוא לא שפוט של גילמור ככה זה בטלנובלה

Inis mor

New member
יש גם תקצירים של "הפרקים" הבאים...

למי שלא יכול להתאפק! ויש תפקידי אורח וכאלה...לעלות את הרייטינג. שוב-תרשו לי להיכנס כאן להלם טוטאלי על הגילוי המסעיר שהם עשו סמים/ קוקאין/ אלכוהול בכמויות מסחריות/ וואטאבר! מה הביג דיל כאן,אני באמת רוצה להבין?! (חוץ מהעובדה כמובן שמדובר בסמים לא חוקיים וההתנסות בהם אינה מומלצת בעליל-ואני בטוחה שציף והמנהלים של תפוז יצדיקו אותי!
) אז הם התנהגו בעברם (או בהווה) שלהם כמו כוכבי רוק לכל דבר. למה זה סיפור? כל אומן ומוזיקאי שאני מקשיבה לו (וגם אתם) עשו או עושים זאת. מה מייחד אותם? הם בני אדם בסך הכל. (אני יודעת ששמעתי בהופעה ציטוטים כמו "ווטרס הוא אלוהים"- אבל זה בסך הכל צורת ביטוי!) גילמור הודה שהשתמש בקוקאין, ווטרס הודה בשימוש בממריצים כאלה ואחרים (כולל סמי הזיה), אני בטוחה שזה לא פסח על מייסון-למה רייט שונה מהם?! ואף אחד מאיתנו לא יודע "מי שונא את מי"-כי כמו שלא שקלנו את כמות ה"אבקה הלבנה" שכל אחד מהם צרך, כך גם לא נכנסנו לראש שלהם.

FunkyMonk

New member
הא?

מה נראה לכם שהם לא היו מכורים לסמים? אין כזה דבר "משתמשים". אתה בטח גם סתם "משתמש" בנרגילה.

FuryUri

New member
לא חמודי.

אני לא מכור, ולשמחתי הרבה, אני גם לא משתמש
אבל, יש הבדל בין רייט לאחרים, תגדיר מכור ומשתמש איך שבא לך. יש הבדל בין הכמויות וכו' וכו' וכו' (כמובן שלי אין מושג מה הכמויות שכל-אחד השתמש בהם, זה מן המסופר בכל מיני מקומות, וכמובן שיש סיכוי סביר שאני מקשקש
)

Inis mor

New member
טוב-מה אנחנו-מחלק הסמים? ../images/Emo9.gif

"משתמש", "מכור", "מכור חלקית"... סמים זה סמים! מי שמשתמש בהם-לא עושה אותו בן אדם רע! יש דברים הרבה יותר גרועים שאחרים עושים וצריכים להתבייש בהם. בזה הם לא צריכים להתבייש לדעתי אלה פשוט ללמוד מההתנסות השלילית הלא בריאה-והלחלוטין לא מומלצת הזאת. אני מאמינה, במלוא ליבי שעכשיו ב"דמי ימיהם" כמו שנקרא הם החכימו ודואגים לעצם קצת יותר (וזה למרות השמועה הזדונית שמישהו הפיץ שווטרס "תידלק" את עצמו לפני ההופעה בארץ!!!) וגם אם התאוריה נכונה וגילמור "מחזיק אותו קצר" בגלל עדויות כאלה ואחרות על סמים...איך הוא יכול להחזיק לו מעל הראש משהו שהוא ידוע. אחרת-לא היינו מדברים עליו עכשיו!

The Walrus

New member
במובן מסויים

הוא נהיה שפוט, אבל בהחלט יש לו סיבה מספקת בשביל זה.

למעלה