הופעה של הארבעה

NexusGuy

New member
הופעה של הארבעה

תגידו אנשים, לפני כמה חודשים, רצה שמועה חזקה שכל הארבעה יופיעו מתישהו לקראת ינואר 07, ועד לא מזמן שמעתי על מתישהו בספטמבר, שמעתם אתם משהו בסגנון, מעבר לזה שהם מכחישים?
 
לא מתוכנן דבר כזה.

ווטרס עסוק בטור שלו, שיימשך עד סוף השנה. גילמור חוזר כנראה לאולפן להקליט שירים חדשים. רייט מקליט אלבום סולו אף הוא.
 

RoieL

New member
ומייסון נוהג

ואוכל עם ווטרס.. עפ"י הראיון דייב הוא היחיד שמתנגד לאיחוד.
 

wommer

New member
כל עוד גילמור מאשר לו

כי את העלת חשדות שאומרות שרייט רצה להופיע עם ווטרס אבל גילמור אמר לא... או משהו כזה.. \=
 

Anuerysm

New member
ככה זה

רייט סתם שפוט של גילמור וגילמור מנצל את זה נגד ווטרס אני חושב שיש לזה כמה סיבות אחת מהן אולי זה שגילמור קנה את הזכויות של הDVD שבו רואים אותו ואת בארט מסממים פטריות ואולי בגלל שהוא החזיר אותו ללהקה אחרי שווטרס עזב או שיש משהו שאנחנו לא יודעים
 

Inis mor

New member
כל זאת ועוד...בפרק הבא...

של הטלנובלה המצליחה של השנה "שדות החומוס הורודים!"
האם אתה רומז שגילמור "סוחט את רייט"?! אז יש די וי די שבו רייט (ובארט ז"ל) עושים פטריות...אני בהלם! לא, ברצינות כרגע נפלתי מהכיסא- הם עשו סמי הזיה. הילדות שלי נהרסה כרגע. מה תהיה המכה הבאה...- דוגמנית אנורקטית שניזונה בעיקר מנבטים דיאטטים וקוקאין?! שפוליטיקאי מושחת שמנצל את מעמדו לבצע את זממו בעובדות תמימות?! למה שזה יפריע לרייט??? קשה לי מאד להאמין שיש כאן איזו קונספירציה. מה הסיבה לכך שהם יתנהגו כמו ילדות בנות 13 ויעשו "חרם" אחד על השני?! במיוחד עכשיו אחרי שסיד הלך לעולמו- הם בטוח מבינים עד כמה החיים הם דבר...זמני וצריך לנצל כל רגע. לכל דבר יש את הזמן שלו, וגם זמן האיחוד יגיע בקרוב אני מאמינה. ואם לא, אז SO BE IT. נחכה ונראה מה יהיה.
 

FunkyMonk

New member
טוב נו,

רואים רק את סיד עושה סמים. אז מה? זה לא שלא ידעו על זה. רייט עשה הכי הרבה קוקאין מכל החמישה.
 
מניין לך? היית שם?

השווית בין כמות הקוקאין שלקח רייט, עם זו שלקחו האחרים (נניח, גילמור)? נו, באמת.
 

FunkyMonk

New member
שימי לב למה שכתבתי,

רייט עשה הכי הרבה קוקאין. לא דיברתי על סמים בכלליות. אפילו קראתי את זה איפשהו כמדומני. ואם את רוצה להיכנס לקטנות, כן, הייתי שם.
 

FunkyMonk

New member
אנחנו מסתכלים על התמונה הכוללת

רייט עושה סמים מאז שהוא בגן. D:
 

The Walrus

New member
הנושא הזה תמיד שיעשע אותי

באחד הטורים היה מישהו שהתפקיד שלו היה להביא סמים ללהקה. גילמור עלה לבמה מסומם? באיזה הופעות?
 
למעלה