תגידו אנשים, לפני כמה חודשים, רצה שמועה חזקה שכל הארבעה יופיעו מתישהו לקראת ינואר 07, ועד לא מזמן שמעתי על מתישהו בספטמבר, שמעתם אתם משהו בסגנון, מעבר לזה שהם מכחישים?
רייט סתם שפוט של גילמור וגילמור מנצל את זה נגד ווטרס אני חושב שיש לזה כמה סיבות אחת מהן אולי זה שגילמור קנה את הזכויות של הDVD שבו רואים אותו ואת בארט מסממים פטריות ואולי בגלל שהוא החזיר אותו ללהקה אחרי שווטרס עזב או שיש משהו שאנחנו לא יודעים
של הטלנובלה המצליחה של השנה "שדות החומוס הורודים!"
האם אתה רומז שגילמור "סוחט את רייט"?! אז יש די וי די שבו רייט (ובארט ז"ל) עושים פטריות...אני בהלם! לא, ברצינות כרגע נפלתי מהכיסא- הם עשו סמי הזיה. הילדות שלי נהרסה כרגע. מה תהיה המכה הבאה...- דוגמנית אנורקטית שניזונה בעיקר מנבטים דיאטטים וקוקאין?! שפוליטיקאי מושחת שמנצל את מעמדו לבצע את זממו בעובדות תמימות?! למה שזה יפריע לרייט??? קשה לי מאד להאמין שיש כאן איזו קונספירציה. מה הסיבה לכך שהם יתנהגו כמו ילדות בנות 13 ויעשו "חרם" אחד על השני?! במיוחד עכשיו אחרי שסיד הלך לעולמו- הם בטוח מבינים עד כמה החיים הם דבר...זמני וצריך לנצל כל רגע. לכל דבר יש את הזמן שלו, וגם זמן האיחוד יגיע בקרוב אני מאמינה. ואם לא, אז SO BE IT. נחכה ונראה מה יהיה.