היה נהדר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
דן והשליחים זה שילוב מצויין ולצרף גם את דודי לוי וברי לחגיגה בכלל הפך את הערב הזה לקסום
. השולחנות והכסאות התגלו כדבר די נוח (הכיסאות האלה היו משהו) והפיוז'ן היה די מלא, מה שגרם לי להזכר בהופעות האקוסטיות של דן שהיו מעוטות בקהל- בלשון המעטה-. דן עלה עם הגיטרה לבד ועשה את "בובה מדברת אנגלית" מתוך לוחמה בשטח בנוי, הדיסק הפחות אהוב עלי, אבל אחד השירים הכי אהובים עליי
. סוף סוף יצא לי לשמוע אותו בהופעה! אחר כך הלהקה עלתה ויחד הם עשו את סופרמן מהאיפי החדש, חופשה בעליי (מהדיסק בעל אותו השם), פניה במראה- שיר חדש! ויחסי הציבור של המוות מהדיסק המופתי, והאהוב ביותר "יורד נמוך" סו פאר, סו גוד. דן מזמין את דודי לבמה ויחד הם עושים את אם ארצה+מלאך, מושיקו, או בשמו המלא "בלדה לנהג מונית", לילה שקט עבר על כוחותינו, שיר שדן עשה במחווה לפני חודש ל5 שנים למותו של מאיר אריאל ואת כל הזמן שבעולם המוכר כל כך. דודי יורד והמסיבה נמשכת, עם דן והשליחים על הבמה- זרזירים של הזבובים, ו"תגידי מה יהיה" שיר מהאלבום החדש של צ'לי משליחי הבלוז, אם את הולכת בביצוע משגע כולל סולו של הקלידן בשירה, ושוב השקר הזה. דן מזמין את האורח השני של הערב, ובקהל כבר מתחיל התרוצצות
- ברי עולה עם הרבה חיוכים וחג שמח ויחד עם עושים את "ההפתעה" של הערב, אבק בנעליים, שיר שברי לא מרבה לעשות בהופעות שלו, השומר של הגן, הזיות, עבדים. ובשביל השיר האחרון לפני ההדרן דן קורא לדודי חזרה ויחד הם עושים את "אמפריות נפולת לאט". כולם יורדים- במין סאגה בלתי נגמרת של חיבוקים בין כל הלהקה לאורחים בזמן שהם על הבמה, הפסקה של שניות ספורות ודן והלהקה חוזרים להדרן שבו דן מזמין את כל הקהל להצטרף בשירה ל "בך לא נוגע" ובמחווה לאריק לביא "למה לא אמרת לי" ולעוד שני שירים משנות ה80- "גידי" ו"לבן על לבן". סה"כ סוכת הפיוז'ן הייתה אתמול שמחה וצוהלת
, הופעה מיוחדת, מקפיסה ומקסימה שאני אזכור עוד הרבה זמן.
מומלץ בחום כל הופעה של דן והשליחים, של דודי והלהקה, או של ברי. תודה רבה לפורום על הכרטיס