הופעה של בר מקרירי

seagate

New member
הופעה של בר מקרירי

בתור אחד שחושב שהמוזיקה של בר מקרירי היא אחד הדברים הכי טובים ישיש לי בכל 60 הגיגה של האייפוד, ואני פשוט נקרע בין הרצון שהסדרה לא תיגמר עוד שישה פרקים, לבין שיצא כבר הפסקול של העונה הרביעית... ולכן, אני כנראה אסע לגרמניה, להופעה שהוא אעושה שם מדובר בקונצרט/הופעה שמבוסס על כמה קטעים מהפסקול, שכולל גם ריקוד http://www.bearmccreary.com/blog/?p=1088 אני רק חושב על לשמוע קטעים כמו roslin and adama בלייב כשאורסטרה מנגנת אותם, אני נהייה מסוחרר.. :) מישהו פה יודע על זה ומתכנן במקרה לנסוע להופעה?

Ambious

New member
אוך, אם רק היה לי כסף\זמן\יכולת\אומץ

לטוס להופעה בחו"ל....

seagate

New member
תירוצים עלובים! :)

בתכלס, אם יש פה עוד מישהו בענין, ועל אף שאנחנו לא מכירים וזה.. אפשר לנסות להתארגן, לפחות הסעיף של ה"לטוס לבד" יורד.. :) בכל זאת, זה בר מקרירי, הייתי טס לגרמניה רק לגעת בו P:

tsou

New member
לצערי הסעיף הנ"ל הוא לא ממש המכשול העיקרי..

אחרת אתה יכול להיות בטוח שהייתי מתייצבת בנמל התעופה

rawk16

New member
כמה עולה כל הסיפור הזה?

טיסה + מלון +הופעה +טיסה הביתה ?

tsou

New member
ואפילו זה אינו הסעיף העיקרי

(לא שיש לי את הכסף בזמן הקרוב), יש את הקושי להשתחרר לנסיעה במרץ..

seagate

New member
ההופעה עצמה עולה גרושים

המקומות הכי טובים עולים 50 יורו, יותר זול מדרים ת'יאטר... הטיסה משהו כמו 500 דולר לגבי השאר אני לא ממש יודע, צריך להתחיל לברר.. :)

rawk16

New member
אם לא הייתי נאבקת לסיים את המבחנים של הסמסטר

אולי הייתי מגיעה. אבל אני ממליצה לכל אחד שיש לו 1000 דולר פנויים!

duron

New member
אוווווווווווווףףף../images/Emo10.gif

אני לא יכול יותר עם המבחנים האלה !!! נמאס לייייייי ! יש לי כבר מועד ב' אחד ועוד שניים בדרך אז מרץ - אפריל אבודים מבחינתי. איך בנאדם יכול להרשות לעצמו לזרוק הכל ולטוס לחו"ל ......?

rawk16

New member
אם זאת הייתה הופעה

אם זאת הייתה הופעה שהכי הייי רוצה לראות אותה בעולם וזאת ההזדמנות האחרונה (נניח לו ריד ודיוויד בואי ביחד בניו יורק) הייתי אורזת את עצמי, אומרת ביי ביי לתואר (וגם ל60 אלף שקל ששילמתי עד כה למכללה וכשאבא שלי היה מגלה את זה, הייתי אומרת גם ביי ביי לחיים שלי) אבל לפחות הייתי מבלה!

duron

New member
הממממ...........

לו ריד לא, אבל בואי/ דילן/ קייב ? התלבטות ! אני לא יכול לאפשר לעצמי להפסיד את התואר הזה. קורסים מתקיימים פעם בשנה. פספסת ? חכה שנה !

duron

New member
אוווווווווווווףףף../images/Emo10.gif

אני לא יכול יותר עם המבחנים האלה !!! נמאס לייייייי ! יש לי כבר מועד ב' אחד ועוד שניים בדרך אז מרץ - אפריל אבודים מבחינתי. איך בנאדם יכול להרשות לעצמו לזרוק הכל ולטוס לחו"ל ......?

tsou

New member
המממ, דאבל פוסט בהפרש של 20 דקות, מעניין

אני חושבת שאשאיר אותו לשם הסימטריה הויזואלית , זה יוצא טוב באשכול.

למעלה