הופעה ראשונה:)

הופעה ראשונה:)

חבר'ה, אתמול היתה ההופעה הראשונה שלי בתופים וזה פשוט היה כל כך ג-ד-ו-ל!! במסגרת הופעה של כלי זמר ניגנתי סולו וליוויתי הרכב של גיטרות, נגנים תותחים. בקיצור היה ממש מגניב וכמה שהייתי לחוצה, בסוף בכלל לא רציתי לרדת מהבמה. רק רציתי לשתף אתכם בזה
ממש נהניתי

ron2561

New member
תגידו בנות איך זה ללמוד בכלי זמר בבאר שבע ?

אתם לומדות עם בוריס לא ? איך הוא בתור מורה? אני חושב ללכת לקחת כמה שיעורים אצלו עד הגיוס.

אני לומדת עם אלכס

והוא פשוט תותח!! מורה כזה טוב ובכלל נגן טוב אני מכיר בערך את בוריס אבל אין לי מושג איך הוא (אלכס הכי טוב..זה בדוק!
)

הוליסטי

New member
בוריס ? מב"ש ?

צעיר או מבוגר? תשאלו אותו אם לפני כ20 (פלוס) שנה הוא לימד במצפה רמון. אם כן, אז הוא המורה הראשון שלי ...

mjlk

New member
60!? חחח גניה הגזמת...

מקסימום 50, מקסימום. ואם הוא יותר אני ממש אתפלא

mjlk

New member
בוריס הוא אחד המצחיקים, אני לא לומדת איתו

אני עם אלכס, אלכס הוא תותח. הוא מלמד טוב וברור לטעמי.. בוריס קצת יורד על התלמידים שלו, אבל בסיידר..

ron2561

New member
אפשר קצת פרטים על האלכס הזה כמו....

איך הוא בתור מורה? האם הוא גם עובד פרטי? וגם כמה משלמים שם בבית ספר שלהם ? תודה מראש ושיהיה אחלה שבוע לכולם....

mjlk

New member
בקשר לתשלום אני לא בטווחה

אבל בתור מורה הוא במאת טוב. אני לומדת אצלו בפרטי, ואני יודעת שיש כאלה בזוגות ויש לו אפילו שלשה אחת. כמובן שהכי טוב זה בפרטי, אבל נראה לי שילדים בוחרים בשלשות מתוך שיקול כלכלי. הוא מורה טוב, הוא מתחיל מאחיזה ובהתחלה לומדים רק את הבסיס על סנר, ולאט לאט הוא מלמד עם חוברת "מנסטר" או משו כזה.. מקצבים, תרגילים וברייקים. הוא מורה טוב לדעתי
בקשר לכסף נראה לי שזה באזור ה-300 שקל בחודש לשיעור של 45 דק' *אם זה בפרטי* אבל אני לא בטוחה

למעלה