הופעה עם...

הופעה עם...

תגידו רק לי זה נראה כזה טבעי שעמיר ישיר עם אביתר בנאי או גם לכם??

אתי Z

New member
גמלי זה טבעי ../images/Emo3.gif

אביתר הוא גילוי מאוחר שלי (מהדיסק האחרון והמדהים שלו).. אני בהחלט חושבת שהופעה שלו עם עמיר צריכה להיות אחד הדברים, בכלל, אם כבר היה רעיון להופעה עם מאיר אפשר להוסיף את אביתר וזה יהיה ממש טבעי... מה גם שאביתר ניגן עם עמיר פעם, בערב שירי מתי כספי כשעמיר שר את "סליחה", אביתר היה על הפסנתר..... יאללה אולי מישו רואה אותנו פה ויישם את הרעיון??

odery

New member
ואם רוצים לפנטז לגמרי

אפשר ללכת על השילוש הקדוש הנ`ל(מאיר,עמיר ואביתר) בשיר של מאיר אריאל ע``ה.לי עמיר ואבי חסרים מאד במופע משירי אריאל בקיסריה.

איך באמת הדיסק שלו?

אני גם רוצה לקנות את הדיסק של אביתר..שווה?מעניין? ד"א את באה לצוותא ת"א באוגוסט?

אתי Z

New member
שווה ביותר..

באמת אחד הדיסקים היותר טובים שיצאו בתקופה האחרונה ובכלל.. אני אהיה בצוותא בע"ה, ניפגש שם?

leka27

New member
אני בעד

וכתבתי על זה לפני כמה זמן, נראלי שיש הרבה משותף לשניהם וזה יכול להיות חיבור מסקרן ומיוחד מאוד. תנסו לדמיין את עמיר שר את "אבות ובנים" או את אביתר שר "כשאת עצובה"
מעניין. לא?!

גרציה פ

New member
לדעתך, נכון אביב?

לא מדובר רק על הקול, למרות שלדעתי יש לו קול מיוחד, הוא מאוד יחודי, גם כתיבה גם לחנים... מוכשר הבחור,....

חן ב7

New member
קניתי את הדיסק בשבוע שעבר

עקב המלצה של חבר. האמת שאביתר הוא כותב מאוד מוכשר,אבל הלחנים לא מי יודע מה מעניינים,בנויים על מספר מאוד מצומצם של תווים ומקצבים(יותר דומה לאלבום של שולי ראנד)וכמו שאמר אביבהקול שלו לא מי יודע מה.. בכל זאת אהבתי!

רפי35

New member
שמעתי חלק מהשירים עד עכשיו...

חסר לי קצת קצב!! יותר מידי בלדות..

למעלה