הופעה נוספת.

הופעה נוספת.

לקוח מהפורום של עברי לידר - מועצת התלמידים של תיכון קרית שרת בחולון בשיתוף האגודה למלחמה בסרטן מציגים: נוער למען ילדים חולי סרטן ביום ראשון 6/5/07 בשעה 20:00 בבית יד לבנים תאטרון חולון יתקיים ערב התרמה ענק לילדים חולי סרטן. בהשתתפות: עברי לידר אוהד חיטמן ג'קו אייזנברג נדב יהלומי שוקו וגיתית ובהנחיית תום אבני בנוסף באותו ערב: מופע כשרונות צעירים של תלמידי התיכון המוכשרים בטירוף! זה ההזדמנות שלכם לתרום! מספר מקומות מוגבל! 0525420292 . המשך ערב טוב.

עוד../images/Emo27.gif

גם לקוח מהפורום של עברי לידר: מחיר כרטיס: 70 שקלים. מחיר כרטיס כבוד: 100 שקלים. כל ההכנסות ייתרמו למען ילדים חולי סרטן!! להזמנת כרטיסים ובירורים: 03-5023001/2 תיאטרון חולון 0528632512 נתי 0524435198 אור 0545964450 לי 0526546537 רועי

reviital

New member
גדול!!

גם ג'קו, גם אוהד חיטמן וגם עברי לידר?? גדול! אה, כמובן, איך שכחתי? תום אבני (בעעע) גם נדב יהלומי.... (מי זה??? ההוא מכוכב נולד? )
תהיה נהירה המונית של הפורום?

rifkin1

New member
תום אבני הוא אחד המציקים

היותר מעצבנים שיש...ומי שראה לילה לבן בערוץ הילדים יבין. נדב יהלומי דווקא מותק אבל הוא ממש לא התאים לכוכב 4. אני תמיד חשבתי שהוא, אמיר חדד, גילה זילבר ונירית מיליס התאימו יותר לעונה השנייה.

reviital

New member
נכון! גם רפאל התאים יותר

לעונה השניה. ותום אבני? אוף... פגשתי אותו פעם בהופעה שאפרתי בה והוא כזה "לא"!!!

a d i d a s 2 1

New member
בחיי כל העונות, זה ארבעת הבנים

של פסח.. תם רשע חכם ושאינו יודע לשאול... שכל אחת תקשר לבד, לא נעים לי לא נעים!

הדר עוזרי?

בואי נחכה שיום השואה יעבור יש לי ייסורי מצפון, היום הזה יותר חשוב לי מיום כיפור...

למעלה