הופעה מלאה ברשת ג' עכשיו!!!!
F FunkyGiraffe New member 1/1/05 #3 חפיף, הופעה מלפני שנה וחצי ככה.. יש לי אותה מוקלטת 10 פעמים על המחשב כבר, כל פעם אותו טריק מחדש של רשת ג': לשים הופעה ישנה, לחתוך אותה בשירים היפים, ולהודיע לפני זה-הופעה חיה חדשה בלעדית לרשת ג' של הדג נחש
חפיף, הופעה מלפני שנה וחצי ככה.. יש לי אותה מוקלטת 10 פעמים על המחשב כבר, כל פעם אותו טריק מחדש של רשת ג': לשים הופעה ישנה, לחתוך אותה בשירים היפים, ולהודיע לפני זה-הופעה חיה חדשה בלעדית לרשת ג' של הדג נחש
I idanri New member 1/1/05 #4 שמעתי אתמול רק את לא מוותר אוףףףףףףף לא ידעתי שזה ההופעה. אם יש לך על המחשב,אתה יכול להעלות איזה שיר לפורום בבקשה?
שמעתי אתמול רק את לא מוותר אוףףףףףףף לא ידעתי שזה ההופעה. אם יש לך על המחשב,אתה יכול להעלות איזה שיר לפורום בבקשה?
א אסתוש הכלה New member 1/1/05 #5 מזל שיש את עידו!לי היו נקיפות מצפון על שלא היה לי מחשב להודיע... =) הייתה הופעה מדהימה! אבל הם הפסיקו אותה באמצע בשביל חדשות פרסומות...... ZונוT
מזל שיש את עידו!לי היו נקיפות מצפון על שלא היה לי מחשב להודיע... =) הייתה הופעה מדהימה! אבל הם הפסיקו אותה באמצע בשביל חדשות פרסומות...... ZונוT