הופעה ללוחמים אתניקס מופיעים במסגרת מופע לחיילים לוחמים בכיסופים. ביום שלישי ההופעה תשודר בערוץ 10.
P poisener New member 23/5/04 #1 הופעה ללוחמים אתניקס מופיעים במסגרת מופע לחיילים לוחמים בכיסופים. ביום שלישי ההופעה תשודר בערוץ 10.
E ethnix1 New member 25/5/04 #9 למה לא תוכלי לראות את זה? ראיתי שהם ישירו רק שני שירים אינעללל ב.מ.ו. שחורה ומחר אני בבית... נו העיקר שיראו כבר את הסוכריון
למה לא תוכלי לראות את זה? ראיתי שהם ישירו רק שני שירים אינעללל ב.מ.ו. שחורה ומחר אני בבית... נו העיקר שיראו כבר את הסוכריון
נ נטלייי New member 25/5/04 #10 אני לא אוכל לראות כי אני דתיה, ואנחנו לא רואים טלויזיה בשבת. בכל מקרה הרגעת אותי כשאמרת שזה רק 2 שירים.
אני לא אוכל לראות כי אני דתיה, ואנחנו לא רואים טלויזיה בשבת. בכל מקרה הרגעת אותי כשאמרת שזה רק 2 שירים.
E ethnix New member 25/5/04 #11 אהה.. לא ידעתי שערב חג זה כמו שבת.. בכל מקרה זה רק 2 שירים- לצערי!!! חג שמח וכשר <כשר?!>
נ נטלייי New member 25/5/04 #12 חג כשר אומרים בד"כ בפסח ../images/Emo13.gif ובחג יש את אותם איסורים כמו בשבת חוץ מהעובדה שבחג מותר להעביר אש מאש קיימת.
חג כשר אומרים בד"כ בפסח ../images/Emo13.gif ובחג יש את אותם איסורים כמו בשבת חוץ מהעובדה שבחג מותר להעביר אש מאש קיימת.
E ethnix New member 25/5/04 #13 איזה יופי את תלמדי אותי קצת יהדות ובתמורה אני אשלח לך את הקלטת שבה אני מקליטה עכשיו את זאבון אני מתה איזה מתוק הוא אתניקס הולכים גם למקומות מסוכנים בשביל לשמח את הלוחמים אבל האמנים מחו"ל תמיד משתפנים לבוא לפה בגלל "המצב הבטחוני" איזה יפי נפש הם בעעעעעעע ואיזה מתוקים אתניקס!!!
איזה יופי את תלמדי אותי קצת יהדות ובתמורה אני אשלח לך את הקלטת שבה אני מקליטה עכשיו את זאבון אני מתה איזה מתוק הוא אתניקס הולכים גם למקומות מסוכנים בשביל לשמח את הלוחמים אבל האמנים מחו"ל תמיד משתפנים לבוא לפה בגלל "המצב הבטחוני" איזה יפי נפש הם בעעעעעעע ואיזה מתוקים אתניקס!!!
נ נטלייי New member 27/5/04 #14 גם את מתוקה ../images/Emo13.gif ותודה על הקלטת. בסוף הם באמת שרו רק 2 שירים?
E ethnix1 New member 27/5/04 #15 אכן כן תשלחי לע את הכתובת שלך במסרים פרטיים שאני אשלח לך ת'קלטת בהקדם