הופעה חדשה גבירותיי ורבותיי שימו לב הופעה חדשה ב-12/03/04 בפתח תקווה ןלי כבר יש כרטיס הללויה
P petit New member 31/12/04 #1 הופעה חדשה גבירותיי ורבותיי שימו לב הופעה חדשה ב-12/03/04 בפתח תקווה ןלי כבר יש כרטיס הללויה
N new2noam New member 31/12/04 #4 אני שמח מאוד לשמוע שריטה חוזרת.... להופיע!!! אני חייב לציין שהתגעגתי אליה מאוד...
D Dug E New member 31/12/04 #5 ../images/Emo19.gifאני כ"כ מתגעגע אליההה!!! אפשר את הטלפון להזמנות? דרך ההיכל? אם כן אז הנה הטלפון לכולם 03-9125222
../images/Emo19.gifאני כ"כ מתגעגע אליההה!!! אפשר את הטלפון להזמנות? דרך ההיכל? אם כן אז הנה הטלפון לכולם 03-9125222
P petit New member 1/1/05 #6 תיקון טעות 26/03/04 סליחה שהטעיתי. שנה שעברה הייתי בהופעה בהיכל ב-27/03/04 אם אני לא טועה . מי מגיע/יגיע השנה? שנה טובה לכולכם.
תיקון טעות 26/03/04 סליחה שהטעיתי. שנה שעברה הייתי בהופעה בהיכל ב-27/03/04 אם אני לא טועה . מי מגיע/יגיע השנה? שנה טובה לכולכם.
כ כנפיים לבנות New member 2/1/05 #10 פרטים!!!!!! תראיך... איזה יום זה יוצא...? טלפון להזמנות.... מחירים.... מיקום.... פ ר ט י ם ! ! ! אהה...ו... Happy New Year שבוע טוב!!!!!
פרטים!!!!!! תראיך... איזה יום זה יוצא...? טלפון להזמנות.... מחירים.... מיקום.... פ ר ט י ם ! ! ! אהה...ו... Happy New Year שבוע טוב!!!!!
P petit New member 2/1/05 #13 מצטערת על ההתעלמות לא היו לי מספיק פרטים קיבלתי את הכרטיביסים במתנה -ליום ההולדת חזרתי מארה''ב למחשב שבקושי מתפקד ועם ג'ט לג נוראי. שמחה שהספקת לקנות כרטיסים-אני אהיה בשורה ראשונה. אולי סופסופ ניפגש?
מצטערת על ההתעלמות לא היו לי מספיק פרטים קיבלתי את הכרטיביסים במתנה -ליום ההולדת חזרתי מארה''ב למחשב שבקושי מתפקד ועם ג'ט לג נוראי. שמחה שהספקת לקנות כרטיסים-אני אהיה בשורה ראשונה. אולי סופסופ ניפגש?
D Dug E New member 2/1/05 #14 ../images/Emo19.gifנפגש נפגש...../images/Emo3.gif רק בכוםל יזדרזו,כי עד הסופשבוע לדעתי אין כרטיסים,זה לא אולם ענק חבר'ה,להזדרז!
../images/Emo19.gifנפגש נפגש...../images/Emo3.gif רק בכוםל יזדרזו,כי עד הסופשבוע לדעתי אין כרטיסים,זה לא אולם ענק חבר'ה,להזדרז!
ב בחורה נפלאה 31 New member 2/1/05 #15 גם אנ י קניתי כרטיס בשורה 15!! איזה מספר כיסא אתה צחר???. אנ ימספר 19!!! אולי נהיה שכנים בשורה...
D Dug E New member 2/1/05 #17 ../images/Emo19.gifשוב אנחנו יושבים יחד!! חח אנחנו 20-23 ויש עוד אחד בצד השני לידך בגכסא 18...אני בטוח שלא תתנגדי להחליף נכון?
../images/Emo19.gifשוב אנחנו יושבים יחד!! חח אנחנו 20-23 ויש עוד אחד בצד השני לידך בגכסא 18...אני בטוח שלא תתנגדי להחליף נכון?
T TEENAGER1 New member 2/1/05 #16 ../images/Emo66.gif גרוע מאוד. אוף זה לא תאריך טוב לי בכלל זה בפורים! ובמוצ"ש! אין מצב. באסה.
D Dug E New member 2/1/05 #18 ../images/Emo19.gifזה מופע חדש ולא LIVE מההיכל אמרו לי שזה מופע אחר מהקודם
S sharonyle New member 2/1/05 #19 דברתי היום עם הליקון....מדובר כנראה באותו המופע... כרגע יש רק תאריך אחד ב-26 מרץ בפתח תקווה. מעבר לזה אין כרגע מועדים....
דברתי היום עם הליקון....מדובר כנראה באותו המופע... כרגע יש רק תאריך אחד ב-26 מרץ בפתח תקווה. מעבר לזה אין כרגע מועדים....