הופעה הערב במעבדה

הופעה הערב במעבדה

למי שמכיר את המעבדה זה מקום עם מלא כיסאות כמו של קולנוע ומעט מאוד רחבה, לא הייתי שם בהופעה שרוקדים, הייתי שם רק בהופעה שיובים וצופים. ובהופעה של הדגים אי אפשר לשבת! מישהו היה שם בהופעה מקפיצה ויכול להרגיע אותי שיש שם מספיק מקום לכולם לעמוד ולרקוד בכיף? מה קרה לצוללת, לאומן 17?

super music1

New member
יש,יש

אל תדאגי יש רחבה גדולה כזאתי ממש מול הבמה ורק מאחורה יש ת'כיסאות ושם עומדים

lioryifrah

New member
יש שם מספיק מקום

בכיסאות כולם עומדים ויש חלק שגם קופצים שם, אז ככה שאפשר גם לעמוד ברחבה ולקפוץ וגם להיות בכיסאות ולקפוץ... בהופעה האחרונה שהייתה שם (של הדג) לא שמו גדרות בין הקהל לבמה והיה מספיק מקום...

SV Design

New member
אין מה לדאוג הייתי שם בהופעה של...

פאנקנשטיין ופאנסט והיו ברחבה מלא אנשים ובכסאות כמעט אף אחד לא היה הרמקולים שם ממש מצוינים... אתה יושב בכיסא ואתה שומע כאילו אתה עומד ליד המגבר... בכל מקרה ממש אין מה לדאוג...

Skicker

New member
אל תדאגי...

יש שם מספיק מקום בהופעה של הדג שם עמדתי קדימה והיה המון מקום חוץ מפעם אחת שאיזה אוסטרלי החליט להדחף..

א-י-ז-ה- -כ-י-ף-!

איזה יופי , איזה כיף, איזה הופעה טובה!!! נהנתי מאוד! תודה לדג נחש.!! היה מדהים היה פיצוץ!! ב"איזה כיף" נחשו מי תופף?---- יאיא... גוני היה מופע חימום אמיר לא ניגן לא יודע למה ,מישהו החליף אותו . היה אחלה הופעה! לילה טוב!

Funky Giraffe

New member
חח אם חוסר עדכון היה מטוס

אז אתה שדה תעופה אמיר עזב את הדג לפני 3 חודשים ולאט לאט אני מבין שזה לא נגמר טוב בכלל... ובאיזה כיף יאיא מתופף גם בהקלטה המקורית למעשה

מה למה?

למה אמיר עזב?.!!?.!!?!!. ומה זאת אומרת נגמר לא טוב? וואלה לא ידעתי שהוא מתופף גם בדיסק ...

למעלה