הופעה הלילה

הופעה הלילה

אני מתלבט איפה להופיע הלילה. יש לי כמעט שלוש עשרה אלף מעריצים. ויש לי בערך חמש עשרה אלף מה שאני מעריך שעוד לפני הערב יעלה בהרבה כי אתמול קיבלתי 22 אלף מאלבום. אני גובה בבארבי מאה עשרים ובד"כ או שלא מגיעים מעריצים או שההופעה מבוטלת מסיבות שונות ומשונות. כדאי לי להופיע הערב בזאפה אולי? אין לי בעיה להתכונן לזה גם כל היום. להוסיף לפני/אחרי הופעות בפאבים? אני בד"כ עונה לשאלותכאלה אבל אין לי מושג מה לעשות.

שלמונזה

New member
אם אתה לא מצליח בבארבי../images/Emo168.gif

למה לקפוץ למים יותר גבוהים בזאפה? נסה להוריד מחיר בבארבי ל- 80 ש"ח אולי תצליח יותר יגיעו יותר מעריצים ואז תוכל לגבות גם 120 אם אתה לא מצליח בבארבי אני בספק אם תצליח בזאפה ואז חבל על סתם השקעה

אם כבר אני חושב ששוב אני

אעשה מאה עשרים בבארבי. בפעם האחרונה זה לא עבד בגלל חזרות. ומה לגבי הפאבים? הבנתי איזה משהו לגבי חזרות.

שלמונזה

New member
לא הבנתי ../images/Emo168.gif

אם ההופעה לא הצליחה למה אתה מתעקש על אותו מחיר, אבל שיהיה בהצלחה בפאבים זה לא בעיה מכיוון שאתה לא מפסיד ממילא כלום כי העלות היא חינם. וצריך רק 3 חזרות לפני. שיהיה בהצלחה

ברק סגל1

New member
שאלה???

כמה מעריצים אני צריך שיהיה לי, בשביל שהאלבום שאני ישחרר יצליח לי כמו שצריך ויביא לי יותר מי 10אלף לפחות? כי האלבום השני לא הצליח לי ופסדתי כסף..

למעלה