הופעה ב DVD ? מישהו יודע אם יצא לפוליקר הופעה חיה ב DVD ?
P Pking New member 26/10/06 #3 אבל יש את הסרט הדוקומנטרי שמתעד את כל ההופעה בקיסריה! במלואה. הוא נרקרא "פנים אל מול פנים" **מומלץ לכל מעריץ שרוף** חחחחחחחחחח
אבל יש את הסרט הדוקומנטרי שמתעד את כל ההופעה בקיסריה! במלואה. הוא נרקרא "פנים אל מול פנים" **מומלץ לכל מעריץ שרוף** חחחחחחחחחח
י יהורמי New member 27/10/06 #4 בטח שאני זוכר הוא אמר לי שזה ייצא תוך כמה חודשים, שהכל כבר מוכן וממש כבר מגיע לחנויות. זה היה בשנת 2003 אז כמו שנאמר בתנ"ך: עו-עובדים עלינו עו-עובדים עלינו בערב בבוקר הוווווופ בצהריים עובדים עלינו ישר בעיניים עובדים עלינו (משהו משהו) ואנחנו לא רואים
בטח שאני זוכר הוא אמר לי שזה ייצא תוך כמה חודשים, שהכל כבר מוכן וממש כבר מגיע לחנויות. זה היה בשנת 2003 אז כמו שנאמר בתנ"ך: עו-עובדים עלינו עו-עובדים עלינו בערב בבוקר הוווווופ בצהריים עובדים עלינו ישר בעיניים עובדים עלינו (משהו משהו) ואנחנו לא רואים
W willo1 New member 27/10/06 #5 באמת?../images/Emo12.gif וואו, אני זכרתי שהוא רק אמר ש"ייצא בקרוב" אבל לא זכרתי שהוא אמר שזה מוכן ומגיע לחנויות.. טוב נו, אופייני משהו..
באמת?../images/Emo12.gif וואו, אני זכרתי שהוא רק אמר ש"ייצא בקרוב" אבל לא זכרתי שהוא אמר שזה מוכן ומגיע לחנויות.. טוב נו, אופייני משהו..
י יהורמי New member 27/10/06 #6 הו שירן שירן אם את לא זוכרת, אז אני שומר כל מייל שאי פעם קיבלתי ככה שהמייל עודנו שמור אצלי וכשכתבתי את ההודעה פשוט ציטטתי ממנו אז כמו שאמר השפן הקטן - לה לה לה אפצ'י, אני הולך להתארגן לשבת
הו שירן שירן אם את לא זוכרת, אז אני שומר כל מייל שאי פעם קיבלתי ככה שהמייל עודנו שמור אצלי וכשכתבתי את ההודעה פשוט ציטטתי ממנו אז כמו שאמר השפן הקטן - לה לה לה אפצ'י, אני הולך להתארגן לשבת