הופעה ב-30?

shayi123

New member
הופעה ב-30?

היי היי. מה נשמע חברי פורום יקרים? אני לא ממש פעילה פה, אבל אני קוראת פה ושם... שמעתי ריחרוחים על הופעה של ברי ב-30 בחיפה? למישהו יש את הפרטים היותר מורחבים? שי.

T S F1

New member
כן

הופעה של פורטיסחרוף בנמל חיפה במסגרת של הפסטיבל של אורנג' 100 שח ללקוחות אורנג. 200 שח לאחרים. יום טוב!

ben4ever

New member
ההופעות מתחילות ב-19:00

סביר להניח שבזמן הקרוב יפרסמו לו"ז מדויק יותר של זמני ההופעות

shayi123

New member
מגניב

אבל זה שווה לבוא לכל הפסטיבל רק בשביל ברי? (נו ברור שכן, זאת לא שאלה בכלל...) יש למישהו מושג אם זאת הופעה מלאה, או רק חצי שעה ככה? לא ממש מתחשק לי לשללם 200 שקל לחצי שעה של ברי. (ופורטיס. שהילד שלו נרשם לבי"ס שלי, אגב). שי.

לדעתי זו הופעה מלאה

זאת אמורה להיות הופעת האיחוד של פורטיסחרוף, הופעת בכורה רשמית לסיבוב החדש או משהו כזה. אין מצב שהם ייתנו רק חצי שעה. נראה לכם שהיו מביאים את פיית'לס ואדמה רוח אש לחצי שעה הופעה?

הופעה מלאה גם רשום בעיתון נראה לי

ההופעות בZAPPA כביכול הולכות להיות מוגדרות כהופעות הרצה.. למרות שלא בהכרח יהיו פחות זמן.. פורטיסחרוף בשביל הופעת איחוד בפסטיבל אורנג' עם הרבה פרסומת יחסית.. ועוד ההופעה הראשונה הרשמית כביכול - אני מאמין שהם יתנו לפחות את השעתיים ואני אומר לפחות.. יהיה יותר כמעט בטוח
007

המממ

New member
הלהקות האחרות אולי באות לפסטיבל

מחו"ל אז ברור שיתנו להן להופיע. אבל מה זה חיפה- ת"א?

neta 17

New member
ואי איזה תסבוך

אני מגיעה במיוחד לחיפה בשביל ההופעה של פורטיססחרופ אפילו שיש לי אותם בת"א אבל אני רוצה לראות אותם בנמל חיפה. אין מצב שמישהו יודע באיזה שעה בדיוק הם עולים? -נטע-

למעלה