הופעה ב- 30.5

z O e i

New member
הופעה ב- 30.5

טוב, נו אז אין שום הופעה
זו סתם היתה דרך נבזית לגרום לכם לקרוא את ההודעה... *נסקלת באבנים* אאוץ´
איה
אממ... טוב, רציתי לשאול מה ההבדל בין הסוגים של הפאנק
בבקשה תנסו לעזור.... *מתיישבת על הבירכיים ומתחננת* תודה לכם...

offspringer

New member
הנה פרוט...

טוב אז יש פַאנק נקי (קלאסי-בריטי) ופַאנק שהתערב עם סגנונות אחרים, לדוגמה: "פַאנק-רוק" "פַאנק-מטאל" "פַאנק-קאנטרי" "פַאנק-אלקטרוני" יש גם FUNK שלא קשור לPUNK כיזה פְאנק כמו "גרובי גורבי פְאנקי פְאנקי" נ.ב תכתבו תגובה לשאלה שלי בהודעה אחרת

pikitup

New member
יש גם עוד הרבה סגים

אין פאנק-מטאל. יש פ´אנק-מטאל. בכל אופן - יש סטריט פאנק, אוי, סקאפאנק, פאנק 77, ועוד כל מיני דברים שלא עולים לי בראש עכשיו.. ויש לי גם הסבר ארוך על כל אחד אבל אני עייף אז אני יקצר. סטריט ואוי זה של הקשוחים יותר. ואוי מזוהה בעיקר עם סקינס. סקאפאנק זה שילוב של סקא ופאנקרוק. פאנק 77 זה הפאנק שהיה ב77, כמו סקס פיסטולס ודומיהם

offspringer

New member
טעות בפיך

פאנק זה כמו NOFX פְאנק זה כמו.... הדג נחש ומטאל זה כמו סליפנוט, אפשר לשלב לדוגמה "פאנק-פְאנק" "פְאנק-מטאל" פאנק-מטאל". זה מאד פשוט... לגומה: "אם רוק=A פוּפ=B אז A+B =A-B או רוק+פופ=רוק-פופ" אני חושב שהסברתי את זה טוב....

ּpine appleּ

New member
פחחחחח punk-metal???

אוווווקי..... קצת קשה לשלב בין שני סגנונות כל כך שונים אבל אם הצלחת קבל ח"ח....

offspringer

New member
תראה

זה לא כל-כך קשה... בהתחלה כתבתי שיר מטאל והכנסתי לו קצב ורגש של פאנק, אבל עכשיו זה בא בטבעיות!

TimBuck2

New member
שיר מטאל?

יש דבר כזה? אני יודעת שלרוב עם מוזיקה שמאלנית (כגון סוציאליזם ואנארכיזם) או אידאולוגיה "שמאלנית" (צמחונות-טבעונות) מתלווה פאנק. אז אם לדוגמא לקחת שיר סוציליסטי ועשית לו גרסת מטאל- זה אולי פאנק מטאל, אבל עדיין, יש מטאליסטים סוציאליסטיים (המממ... חייב להיות... לא?). (אהה... ויש פאנק פאשיסטי נאצי---) בקיצור. אין דבר כזה שיר מטאל, התכנים לא תואמים בדר"כ לז´אנר מוזיקה מסויים...

ּpine appleּ

New member
דבר ראשון

אפספרינגר אם דיברת אלי אני בת דבר שני- זה נכון שלסוגי מוזיקה אין ממש תכנים ששייכים רק להם אבל בדרך כלל כל סגנון מתרכז בנושאים מסויימים....שירי מטאל זה בדרך כלל על מוות ושטויות כאלה.... אימו זה על הפרידה האחרונה מהחברה שכל כך אהבת.... פאנק... אממממ נגד הממשלה?.... בעצם פאנק זה נגד! נגד מה שלא יהיה אבל עדיין זה אידיוטי pink-metal

KamikazA

New member
ל-offspringer

קצת קשה לי לאכזב אותך...את מחשיב את עצמך פאנקיסט מטורף מבין בפאנק, איך להגיד לך אתה לא כל כך... אותו דבר היה לך בפורום כלי נגינה... חבל

offspringer

New member
לא הבנתם אותי, ילדודס

אני כותב את התפקיד של הגיטרה, אני אפילו לא כותב, אני מנגן ויוצא מה שיוצא. מה אני צריך גם את השירה על הראש שלי. למרות שכל מה שכתבתם מאד נכון...

badphish

New member
יש בזה משהו

כמו שילוב בין תראש מאטל לפאנק רוק לא?

Sham 69

New member
אממ

לא יודע איזה סוג מטאל אבל כן.. זה דיי מזכיר פאנק רוק נראה לי.. לי לפחות זה מזכיר פאנק רוק יש להם ריפים מטאליים כאלה בחלק מהשירים שלהם.. גם חלק מהליריקס שלהם מאפיין מטאל..

למעלה