הופעה ב- 30.5

badphish

New member
lars frederikson kicks S!

לי זה הכי התקשר לתראש מטאל בכול מקרה...

Sham 69

New member
אממ

החתימה שלי קשורה ל ANTI SOCIAL של SKREWDRIVER.. ולא של לארס..

amit470

New member
PUNK METAL לפי דעתי

כמו שמישהו אמר מיספיטס ללא ספק וגם STRUNG OUT BIGWIG זה להקות שנורא מושפעות ממטאל והריפים בגיטרה זה פשוט מטאל, תיפוף של פאנק וסולן של פאנק.. אבל בתכלס הם פאנקרוק..... OFFSPRINGER די לפרסם תאתר שלך!!!

amit470

New member
PUNK METAL לפי דעתי

כמו שמישהו אמר מיספיטס ללא ספק וגם STRUNG OUT BIGWIG זה להקות שנורא מושפעות ממטאל והריפים בגיטרה זה פשוט מטאל, תיפוף של פאנק וסולן של פאנק.. אבל בתכלס הם פאנקרוק..... OFFSPRINGER די לפרסם תאתר שלך!!!

OPERATi0N_iVY

New member
AGNOSTIC FRONT...

בחלק מהחומר שלהם, עד 93´ יש להם קצת קטעים יותר מטאליים, ובחומר שלהם מ-97´ והלאה הם כבר נוטים אפילו יותר לאוי...

Warzone

New member
77 פאנק...

זה לא קשור לשנה זה מיוחס ללהקות כמו misfits

Sham 69

New member
PUNK 77

זה לא בדיוק סגנון.. זה מן זרם כזה כעקרון שנת 77 זאת הגל השני של הסקינהד אחרי הגל הראשון שהיה בשנת 69.. הגל הראשון בשנת 69 היה מאופיין יותר בלהקות סקא למיניהם.. הסקינהדס היו כעקרון אנגלים ואנשים מג´מייקה והקשיבו לסקא.. גם בשנת 69 היה את כל ההיפים והחרא הזה, ואם אני לא טועה התופעה של הסקינהד בשנת 69 התחילה כנגד מחאה נגד ההיפים וכל זה.. בגל השני שהיה בשנת 77 אז התחיל הקטע של הלהקות אוי.. להקות כמו cockney rejects, sham 69, sex pistols, crass, last resort, cock sparrer וכל זה.. והיה ללהקות האלה "סאונד" ששונה מהסאונד של הפאנק כיום.. ול"סאונד" הזה קוראים PUNK 77.. יש פה ושם להקות חדשות בימינו שמשלבות במוזיקה שלהם את הזרם הזה..

z O e i

New member
תודה על העזרה

בלינק הם אמו וsaves the day הם.... מה? ומה שולט בכל אחד מהסגנונות? ז"א מה בדיוק ההבדל?

ּpine appleּ

New member
אוקי.....

אני לא מומחית גדולה אבל אני יכולה להגיד לך מה אני עשיתי תורידי כמה שירים מכל סגנון ואת כבר תביני לבד! יש ליריקס שונים, קצב שונה, קול שונה של הסולן....... הסוגים מאוד שונים אחד מהשני... זה כמו להגיד רוק- רוק זה הגדרה רחבה מאוד עם הרבה תתי סוגים שחלקם בכלל לא קשורים אחד לשני לדעתי זה ממש אותו דבר סגנונות פאנק שונים הרבה פעמים ממש לא דומים

z O e i

New member
חח... אז זהו, שזה מה שעשיתי...

הורדתי מלא שירים של כלמיני להקות, הבעיה שאני לא יודעת איזה סגנון זה מה.... עזבי, אין תקווה... LOL בלינק וstd בכלל לא נשמעים לי אותו סגנון, אבל הם כן...

TimBuck2

New member
ב----

אודיו גאלאקסי לפעמים כותבים את הסגנון מתחת לשם של הלהקה (בחיפוש או משהו) בכלל- אודיו גלקסי זה אחלה!

למעלה