הופעה בשפיים מי בא להופעה של הראל בשפיים
מ מונדלרית New member 26/5/06 #2 נצל"ש! חחחח מישהו בביניין שומע את הדיסק של הראל כנראה חחח אני יושבת בחדר ופתאום אני שומעת כל פעם שיר אחד של הראל וזה בא מהחלון בקומה הראשונה . חחחח סתם נחמד
נצל"ש! חחחח מישהו בביניין שומע את הדיסק של הראל כנראה חחח אני יושבת בחדר ופתאום אני שומעת כל פעם שיר אחד של הראל וזה בא מהחלון בקומה הראשונה . חחחח סתם נחמד
S shira the star New member 26/5/06 #3 אני אולי אבל לא בטוח כי אמא שלי ... לא ממש מרשה לי כי צריך לשלם 80 שקל בשביל להגיע לשפיים ובכלל אני לא רוצה כי אף אחת מהכיתה שלי לא באה (רובן אוהבות את סקעת ) וגם אין לי בגד ים שיתאים לזה . כי להראל צריך להשקיע מאמצים רבים אז סליחה .
אני אולי אבל לא בטוח כי אמא שלי ... לא ממש מרשה לי כי צריך לשלם 80 שקל בשביל להגיע לשפיים ובכלל אני לא רוצה כי אף אחת מהכיתה שלי לא באה (רובן אוהבות את סקעת ) וגם אין לי בגד ים שיתאים לזה . כי להראל צריך להשקיע מאמצים רבים אז סליחה .
ס סתוית המקורית New member 27/5/06 #5 יש לך אולי פרטים על ההופעה הזאת? תאריך,שעה וכמה עולה? אה ואם זאת הופעה מלאה אם את יודעת חח תודה
ג גילווש New member 29/5/06 #11 תודה מאמי .. הוא גם היה שנה שעברה בשפיים... בחופש הגדול ביחד עם לירון לב ושירלי לילו ..