הופעה בצפון!

ו ר ד ב

New member
הופעה בצפון!../images/Emo79.gif

ברלה - קיבוץ גבעת חיים - להזמנות : 046369993/4 - 10/7

רפי35

New member
ורד צר לי לאכזב....

אך עם כל הרצון הטוב הברל'ה עדיין אינו בצפון. מדובר על פאב הופעות (בדומה לזאפה) הנמצא באיזור חדרה,חדרה היא חלק מהשרון ועדיין לא בצפון. שלא יובן לא נכון, אני מברך על הרצון הטוב, היוזמה וגם סביר להניח שאגיע להופעה. שיהיה שבוע טוב לכולם. מצ"ב קישור לאתר הברלה הכולל דרכי הגעה ורכישת כרטיסים (ההופעה כבר מופיעה שם) ... http://www.beraleberale.co.il/

הדסי 26

New member
גם אני אגיע בע"ה

וברלה זה ממש לא בצפון - יותר מזה, זה ממש סרט להגיע כי לתל אביב לפחות יש רכבת:)) אבל ישתבח שמו אנחנו ממש שמחים ומודים לשם על כל דבר ועניין :)) שיהיה שבוע טוב לכולם, הדסי.

רפי35

New member
אין מה לעשות? אולי... זה מה יש? ממש לא!!!!

לנו אין הרבה מה לעשות מעבר לתלונות והבקשות שעולות פה אולם להפקה יש מה לעשות, וזה לדאוג להופעה (לא דיברנו על יותר) בצפון (ברור שיותר יתקבלו בברכה.). בסקירה רק של מה שעולה לי בראש כמקומות מתאימים להופעה של עמיר אני יכול לחשוב על 3 אולמות בחיפה, אולם באור עקיבא בו הופיעה גם האנגלוסית, מבצר שוני בבנימינה, אולם ההיכל העירוני בעפולה, מרכז מירב בחוף הכרמל בו הופיע עמיר בעבר, תיאטרון קריית חיים ועוד ועוד... יש מה לעשות יש איך לרצות יותר אנשים, זה מה יש? ממש לא! אגב אני מכאן מודיע שבתליית פרסום באיזור זכרון בנימינה אני מוכן להתנדב ולתלות (החל מה9/7), רק תנו לנו הופעה. שיהיה שבוע נפלא.

מה קורה רפול בא לך לריב? אתה לא חושב שעושים

הכל בכדיי להגיע צפונה ועד עכשיו לא היה סבב שעמיר לא הגיע עד גבול הצפון כמעט אז הייה רגוע עמיר מגיע לצפון אף על פי שכאן בצפון לא תמיד מגיע קהל פשוט יש דברים שלוקחים זמן בגילך כבר הייתי מצפה שיהיה לך סבלנות

רפי35

New member
ממש לא בא לי לריב, אני פשוט מצפה ליחס אחר...

בתור צרכן הופעות כפייתי (לא רק של עמיר אלא בכלל) נראה לי מוזר שמתחילים סבב הופעות, סוגרים 4 הופעות בת"א והרצליה סוגרים הופעה בי-ם בדרום ורחובות (דורות) ולא מצליחים לסגור אף הופעה באחד האולמות בצפון. אח"כ להציג את הברל'ה כהופעה בצפון זה כבר זלזול בנו!. אני אמשיך לחכות ואני אגיע להופעות אחרות אבל אני גם אמשיך לשאול ולהזכיר כדי לוודא שלא שוכחים. אתה מוזמן להצטרף אליי או להמשיך לחכות. נתראה בהופעה בצפון... רפי.

revital110

New member
אני יכולה להבין אותך, אבל קצת הגזמת, מזלזלים

בנו? איזה הגזמה..

כבר הייתה לי תקווה..אבל היא הלכה אחרי שנכנסתי

לתוך ההודעה.. חבל להגיד הופעה בצפון שזה בכלל לא בצפון (וגם אם זה צפון,כולם יודעים לאיזה צפון אנחנו התכוונו).. ממשיכים לחכות..

אתם סתם קטנוניים אף אחד לא עושה דווקא וככל

שתנמיכו ציפיות תתאכזבו פחות יש דברים הרבה הרבה יותר חשובים להתעסק איתם ואם הייתם מתעלים את האנרגיות השליליות האלה לכיוון ההפוך הייתם נוסעים לברלה או שמרלה או לצוותא בחייכם אנחנו לא גרים בארה"ב הכי הרבה נסעתם שעה לכל כיוון לא ימות העולם בקיצור תחסכו מאיתנו את ההודעות המתלהמות האלה אף אחד לא חייב לאף אחד שום דבר ובמיוחד בימים אלו שהופעות זה לא הדבר החשוב ביותר שיש לא לעם ישראל ולא לעמיר ואבי ויגיע הזמן ותבינו במה מדובר (מי שהיה אתמול בהופעה מבין בדיוק אותי) תצאו מהסרטים שאתם חיים \בהם במיוחד אתה רפי35 תחכו בסבלנות ובשורות טובות לכל עם ישראל אמן.

אף אחד(לפחות אני) לא חושב שעושים דווקא או

מתלהם..סתם מחכה ומת ללכת להופעה של עמיר..(לדעתי מותר לי).. בשורות טובות אמן.. מחכים להחזרת החטופים הביתה..

רפי35

New member
שמעון כנס לרגע...

אף אחד לא טען שעושים לנו דווקא ואף אחד לא דיבר על הנושאים שיש לעם ישראל או למשפחת בניון. כל הדיבור הוא על תיאום הופעה בצפון לאלו שאינם יכולים להגיע לת"א או להרצליה. לכל אחד יש את הדברים שלו, העניין הוא לא זמן הנסיעה אלא מתי ולא הכל מתאים לכולם כך שלהופעה קרובה כנראה שהייתי מוותר על דברים שאני לא יכול לוותר עליהם להופעה + נסיעה (למשל לימודים). לא נראה לי שמההודעה שלי מישהו חוץ ממך הבין שאני חי בסרט אבל שיהיה לך רק בריאות. המשך שבוע נפלא...

למעלה