הופעה בפלורה...

רעוּת

New member
נגד עוולות העולם ../images/Emo16.gif.

ה-
מסמל ייאוש, תפיסת משהו כ"מקרה אבוד", וניהליזם קיצוני. כמו כן, אני מרגישה צורך תמידי להזכיר את הרוגי מרד בר כוכבא, קורבנות השואה וחללי מערכות ישראל
.

רעוּת

New member
המרד נגד הנר הוא השימוש באייקון../images/Emo213.gif ולא../images/Emo16.gif

שהופך אותו לאייקון שמח עם קונוטציות של יומולדת, ולא אייקון טרגי של יום השואה, ומוציא ממנו את כל הייאוש והניהליזם המקורי.

daniel ben ari

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר..

מזמן לא היה לי ככה כיף בהופעה של רונה. וגם היא ממש נהנתה, וראו את זה
היה ממש מעולה!!

leatherman1

New member
לא אמרתי שלא נהנתי או שלא היה טוב... להפך...

היה מדהים! רק שהקהל כל הזמן דיבר, וראו שזה מפריע לה. והמלצריות כל הזמן עברו. וזה פשוט די מגעיל שאנשים באים ומדברים באמצע שיר שהיא ממש קורעת את עצמה בשבילו. אני עמדתי קרוב קרוב, אז לא ממש הפריע לי כל זה. ובכלל, כל הופעה עם ICE היא מושלמת :)

rozalinda22

New member
נ כ ו ן! היה להיט. ממש.

היא הייתה הכי מקסימה בעולם
מסכימה עם כל מילה

תמרוש5

New member
הקנאה.

שמעתי את טיפס בטלפון ואז התחילה אזעקה בבסיס והפריעה לי/tapuzforum/images/Emo46.gif הלוואי שהיא תהיה נחמדה ותעשה איזה ביסייד בחמדת ימים! שמחה שנהנתן/tapuzforum/images/Emo3.gif

רעוּת

New member
את כל פעם מוכיחה מחדש את טענתי שהצבא הוא

המקור לכל הרוע בעולם. לא רק שהם מחליטים בשבילך לאיזה הופעות תוכלי ללכת ומתי, גם בהופעות שאת לא נמצאת בהן הם מפריעים לך. וזה חוץ משיעבוד כל יישותך לטובת המאמץ המלחמתי וגזילת חירותך האישית למשך שנתיים. ועכשיו אלך ללמוד קצת על נשק גרעיני
הידעתם?! אם תסתכלו מחיפה על פצצת אטום שהוטלה על נתניה בגודל של כ-1 מגהטון, אתם תתעוורו
.

תמרוש5

New member
תכלס אבל../images/Emo46.gif

ולא רק זה אני גם נכשלת בכל מבחן בערך ולא מספיק שטחנתי שמירות 2:2 כל השבוע עוד השאירו אותי יום ביציאה!!! אני מתגעגעת לטירונות!
(לפחות שבוע הבא יוצאים אז רונה בחמדת ימם היר איי קאם!!)

רעוּת

New member
יום ביציאה ../images/Emo2.gif

וזה שוב חוזר לשלילת החופש האישי והזכות לחירות
. נראה לי שהשיא שלי היה 3 שעות ביציאה, וגם לזה הגבתי באיומי התאבדות או משו כזה
.

תמרוש5

New member
זה היה אמור להיות 3,

וכולם יצאו חמשוש, אז חשבתי שטוב נו אז אני אצא ב8 ולא ב5, אבל לא הם החליטו שזה יום.
קיצר מוות!

אכן הייתה הופעה מצויינת

ממש סחטיין שהיא עלתה והופיעה. אני הודעתי שגם אם הייתי לפני הופעה בקיסריה והיה מתעורר בי חשד לכאב גרון קל אז הייתי מבטלת
. וכן, הפלורה לא משהו
. אין כמו המרתף
.

למעלה