הופעה בפלורה...

leatherman1

New member
הופעה בפלורה...

עכשיו נגמרה , אז זה לא היה ממש סיפור רק כמה בולטים.... 1. רונה הייתה חולה (סביח טועה... היא הסבירה ) ואמרו לנו שעומדים לבטל את ההופעה, בסוף היא עלתה. כל הכבוד לה, באמת, זה היה מעשה נורא יפה מצידה לעלות במצבה. 2. מכיוון שהיא לא חשבה שהיא תעלה. לא היה סט ליסט. אז כל פעם היא קבעה או ערן או התייעצה עם הקהל. 3. הפלורה מקום מסריח להופעות, הקהל מסריח, אני באמת מרחם עליה שהיא הייתה צריכה להופיע שם. כל הזמן מדברים/מזמינים/משלמים/מדברים.... היא הייתה צריכה לבקש שקט לפני עיניים זרות. 4. היה TIPS 5. היה ICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לרונה שהיא עלתה בכלל ונתנה הופעה מדהימה :)

גוזלה

New member
וכשביקשנו הקולב

ענתה "מה הקולב עכשיו, מה?" וכשביקשנו "קסיוס", "הגזמתם, אני לא חולה עד כדי כך..." ואחרי ששרה את טיפס, אמרה "ואוו- לא זכרתי שהוא ארוך כל כך..." "זה כי את לא מבצעת אותו מספיק!!! " |מוחה|!! ויפה לה להיות חולה, היא הופכת להיות יותר זורמת. התחושה שלי דווקא [חוץ מזה שהמלצריות עברו מאה פעמים בערך מולי], זה שהקהל היה מאוד אוהב ומחבק. ופיתה מקרית, זה לא טוב, כמסתבר. וכפרעליה, שעלתה ככה, בגבורה, למרות ועל אף הכל. באמת שאין זה מובן מאליו. איזה כיף לנו!!

אבל כמעט היה הקולב!

[רק שאנשים מרושעים ביקשו משום מה את הריקוד המוזר של הלב
] אכן הייתה הופעה נהדרת! והוכיחה, שוב, כמה רונה נהדרת.

רעוּת

New member
יותר טוב כלום מכמעט ../images/Emo46.gif.

מה הריקוד המוזר של הלב
מה נהיה עם כל השמחה הזאת פתאום
הקטע הכי טוב בו זה כשהם מנגנים את מיי פבורייט ט'ינגס
ואת זה אני גם יכולה לעשות לבד בבית
. אני בכלל חושבת שהיא הייתה צריכה לשיר את "if we manage to survive this earthquake" לאות הזדהות עם קורבנות רעידת האדמה בהאיטי, שעבורם התשובה היא "לא"
. או סתם כי נחמד לגוון מדי פעם
.

רעוּת

New member
מה, זה כזה מתבקש ../images/Emo6.gif

אני גם יכולה לקשר כל שיר של רונה לשואה
.

ROTEM30035

New member
חכי חכי

אנחנו נוציא ממנה גם בי-סיידים שמזמן לא נשמעו... כאלה אנחנו, נותנים לנו בי-סייד אחד רוצים תקליט שלם

רעוּת

New member
אופטימית, אה ../images/Emo16.gif.

כמו שאני רואה את זה, כיאה לשלטון יחיד בהופעות שלה, רונה תמשיך לעשות מה שהיא רוצה. אנחנו יכולים להמשיך לבקש ולהתחנן, אבל זה לא דמוקרטיה פה
. הרונה יכולה להתחשב בנו מדי פעם במחווה של טוב לב של השליט לנתיניו, אבל עדיין אין לנו שיוויון זכויות ואנחנו לא יכולים גם להדיח אותה מהשלטון, כי מה ייצא לנו מזה?

רעוּת

New member
וגם מי שצדעו יותר מדי עם דגל אדום ../images/Emo16.gif

והתקדמו במפלגה יותר מדי והיוו איום
או שהם סתם הוצאו להורג
. לא שאני מנסה לרמוז שומדבר

ROTEM30035

New member
דגלים אדומים זה אנחנו

או יואל... או ההורים של... או... על מה דיברנו?

רעוּת

New member
מישהי פה לא היתה בשיעורי הסטוריה ../images/Emo46.gif

1 במאי-> דגלים אדומים-> סוציאליזם- > קומוניזם -> סטלין- > גולאג-> כל מי שמורד בנר הבודד- לשם
.

למעלה