הופעה בעומר

dafi0

New member
הופעה בעומר

שמעתי שיש הופעה של עיברי באמפי בעומר, מישהו יודע לתת לי פרטים?

לוח הופעות:

פרטים על ההופעות הקרובות של עברי, תוכל למצוא בלוח האירועים בפורום או באתר הרשמי.

../images/Emo207.gif לכל מי שהולך לבית גבריאל../images/Emo41.gif:

התקשרתי אליהם לשאול כמה שאלות[ממש עוינים שם, ד"א
]: 1. את הכרטיסים, כמו שהבנתם, לוקחים בקופה. זה לא משנה איך ואיפה הזמנתם, אתם באים ביחד, אתם לוקחים את הכרטיסים. 2. אין מקומות מסומנים, מה שאומר שהראשון מרוויח. 3. השערים נפתחים שעה לפני ההופעה. 4. וכן כן חברים, המושג "אמפידשא" אומר שאנחנו יושבים על כיסאות פלסטיק ורואים את עברי על הדשא, פסטורלי משהו, באמת!
ו... יש הרבה מקומות שם

זה באמת מקום גדול (מנסיון)

וגם מקום ממש יפה.. ואם אתם משכנעים את ההורים שלכם שיקחו אתכם לשם אז תגידו להם שזו גם מסעדה והם יוכלו לשבת שם בנתיים! :)

חחחח אני שם ובהופעה הקודמת שהייתי...

היו באמת כסאות...הקודם זוכה מי שמגיע ראשון תופס...מה שקרה זה שלא נתנו לנו לעמוד ו3 שירים ממש ישבנו על הדשא כמו ילדים טובים. לאט לאט התקדמנו עד שמפה לאוזן ביוזמה שלקחנו אני ועוד כמה בנות (כן יערית זבכותנו
) פשוט קמנו 100 איש עמדנו ואף אחד לא יכול היה להזיז אותנו היתה הופעה אחת הטובות הייתי שורה ראשונה ממש מול עברי..ואני מתכוונת גם עכשיו לבוא הכי מוקדם שאפשר וכן יש בית קפה שדרך אגב אפשר להציץ משם להופעה וגם שומעים הכל אם לא רואים אז מי שנתקע בלי כרטיס או משו וממש רצה לבוא אז אפשרי... שרשרו מי בא לבית גבריאל.... יעל תהיי שם?

חחח התכוונתי ליעל טאובר חח

לא ידעתי שקוראים גם לך יעל... רק עכשיו שנכנסתי לעולמך ...חחח גם אני יהיה ...נתראה.. פשוט יעל העלתה את הנושא ..אז שאלתי עדיין במקומה.. טאובר את באה?

אכן באה ../images/Emo3.gif אבל הטעות של יעל טרגר במקום

שירשרת אליה ולא אליי, וזה שהשם שלנו זהה זה מקרי P:

אז זהו..ש..

הגבתי על מה שיעל אמרה ואז כדרך אגב (לפני שידעתי ששמה יעל) שאלתי אם את באה כי את זאת שנצלשת..אז שאלתי כדרך אגב... לא קרה כלום כולנו טעינו אבל היה מצחיק...ונראה את שתיכן כבר שם אני יצעק יעלללל נראה מי תבוא קודם..

בת 1986

New member
ידוע ידוע.. היתה לו הופעה שם גם בסוכות

וככה בדיוק זה היה... ורק הזקנים יושבים על הכסאות... אנחנו משתוללללללים

בת 1986

New member
ברור.. ישבתי רק לשיר הראשון שנראלי היה

מטייל אוסטרלי... ואז תפסתי את עצמי ואמרתי "רגע, למה אני יושבת?!" ואז הלכתי לבמה.. היתה הופעה מעולה!!!

אבל כל רגע עברו שומרים

קמנו ישבנו קמנו ישבנו עד כי איזה שומר נתפס בי כי התעצבנתי ואיים (עלק) להוציא אותי...אבל ישבנו בדשא התקרבנו מילימטר מילימטר עד שקמנו במכה...כזכור לך..ובאמת הייתה הופעה...אחת הטובות אח"כ יונתן חתם לי על המפרט שרשרת שלי ...והצטלמנו עם כולם היה כיף ... יערית זה עושה לי להתגעגע אלייך חחח

ספפפפיר

New member
../images/Emo207.gif בקשר להופעה בקונגרסים

מאיזה גיל הכניסה וכמה עולה כרטיס?

זה לא בקונגרסים,

זה במתחם שליד. בכלאופן, הכניסה מעל גיל 18. 60 ש"ח לסטודנט/חייל, 80 ש"ח לאחרים.

למעלה