הופעה בניו יורק 12.10.07

הופעה בניו יורק 12.10.07

סטליסט כה מגניב.
Body and Soul My Posse Can Do [הערת מערכת: זה השיר הכי טוב שלה] Sugar You Can Bring Your Dog Dragon Space Dog Secret Spell Big Wheel A Sorta Fairytale Cornflake Girl Spring Haze Doughnut Hole T & Bo Winter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baker Baker !!!!!!!!!!!!!!!! Carbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Almost Rosey Spark Code Red Encore Precious Things Encore 2 Bouncing off Clouds Hey Jupiter

rfranko

New member
אני לא מאמינה! קרבון! אההההה

היא אמרה לי שקשה לנגן אותו בהופעות אההה אני חייבת לחפש יוטיוב של זה

שוגר!!!!! ../images/Emo16.gif ספייסדוג, דונאט, כלבה ../images/Emo7.gif ואז,

וואט דה פאק?!?!?!?! T & Bo Winter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baker Baker !!!!!!!!!!!!!!!! Carbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Almost Rosey SparkKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK?!!??!!??!!?!?!?! Code Red כאילו, באנקור הייתי הולכת הביתה. WTF ובארץ היא אמרה משהו על זה שהנגנם הדפרים שלה לא יודעים לנגן את שוגר?!?!?! אז בשביל האמריקקות הם למדו? אנחנו לא מספיק חשובים!!! דעעע!!!!! מוות המוני

black crow

New member
אפילו אותי זה הצליח להכעיס!

כשביקשתי את שוגר אחרי שסיפרתי לה אנקדוטה משעשעת והיא צחקה, היא טענה שהם לא למדו את השיר. לטענה אחרת שלה - "הנגנים שלי לומדים את שלל שיריי על מנת שאוכל להרגיש את הקהל שלי ...את רשימת השירים להופעה אני מעניקה להם ממש שעות ספורות לפניה..." התעצבנתי חוף

Applebite

New member
בצ'אט היא אמרה שכל כמה ימים

הם לומד'ים שיר אחר. בגלל זה היא תמיד משנה את הסטליסט ועושה שירים שלא היו קודם. איפה יש להם זמן אני לא יודעת... דווקא הסטליסט הזה לא הפיל אותי חוץ מספייס דוג האהוב עליי מאוווווד ובייקר בייקר, אולי גם ספרינג הייז ודונאט סונג. אבל דווקא קרבון נראה לי שיהיה ממש חסר בסולו, זה שיר שהתופים חשובים בו וכל מה שנותן את המקצב המגניב שלו. אוף.

rfranko

New member
המקצב זה מה שעושה את השיר

והמקצב הזה שהוא כל כך לא רגיל היא שוברת אותו או משהו, אם יש פה מבינים שיסבירו לי בבקשה [ניסו להסביר לי למה הוא כל כך מסובך פעם אבל אני בור ועם הארץ במוסיקה] מקשה עליה לנגן אותו בלייב ופתאום הו

Applebite

New member
כן, ברור שזה מה שעושה את השיר

אבל לעשות אותו סתם בפסנתר (זה לא באמת סתם, את יודעת למה אני מתכוונת) נראה לי קצת חסר.

Applebite

New member
מצחיק, אבל בגלל שפעם לא אהבתי את השיר

(זה לא שלא אהבתי, פשוט לא עשה לי את זה מי יודע מה) אני רגילה להתייחס אליו בביטול, אז למרות שבזמן האחרון ממש קלטתי כמה שהוא מדהים ועכשיו אני אוהבת אותו, עדיין קשה לי להתרגש מזה שמזכירים אותו ולחשוב "וואו, היא תעשה את הורסס ואצלנו היא לא עשתה
" אבל תכלס, הייתי מתה שהיא תעשה אותו... חחחח אין לי מושג אם זה היה מובן בכלל, חשבתי שאצליח להעביר יותר טוב את התחושה

למעלה