הופעה בירושלים!

Tomer TR

New member
ההופעה בירושלים

תיכנס לפרטים ותראה שבדומה לנכתב באתר הבמה, מדובר בירושלים למרות שיש גם מועדון של האומן 17 בפלורנטין, לפי הפרטים תכלס לא מדובר בו

I SOG I

New member
לא חושב ככה

לפי דעתי יש כאן בלבול ..האתר "הבמה" מפנה אותך ליצירת קשר עם המועדון הראשי בירושלים , למרות שההופעה בת"א . הנה עוד קישור של "הבמה" ושם אתה יכול לראות שההופעה ממוקמת בקטגוריה "תל אביב ". אולי זאת טעות אבל זה כבר שני אתרים שכותבים "תל אביב".

little WhiSper

New member
יכול להיות שאני טועה אבל

אם תלחץ על "שם האולם" שמופיע ליד היהודים, ז'תומרת תלחץ על "מועדון האומן 17" זה יעביר אותך לדף שאם תסתכל למעלה בצד ימין "כתובת: ירושלים" ומעל זה אפילו "אולמות ירושלים".....

Tomer TR

New member
יש שמה טלפון של האומן בירושלים

אז אם מישהו רוצה שיתקשר מחר וישאל אותם לבכל מקרה

MarkDeen

New member
אבל רשום בכלל שזה מסיבת שנה

לאיזה רשת ג'פאניקה אז זה לא סגור לקהל? יש עוד מופעים חוץ מהיהודים?

benrubin

New member
___פרטים לגבי ההופעה בתל אביב!!!___

אז ככה.......ההופעה באומן 17 שכולם פה מדברים עליה....... ההופעה היא באומן 17 בתל אביב!!! שוב אני חוזר בתל אביב לא ירושלים. הלהקה הוזמנה על ידי איזה רשת מסעדות להופעה. ההופעה לא תיהיה הופעה מלאה, היא תיהיה קצרה מהרגיל (בערך 7 שירים) ההופעה אמורה להתחיל ב-22:30 וזה מה שאני יודע נכון לעכשיו אני מאמין שאם יש עוד פרטים טישלר תרשום אותם בהמשך מקווה שעכשיו דברים קצת יותר ברורים שיהיה שבוע טוב בן רובין

מתנות

New member
וואי, מעולה.

לא מתחשק לי לקפוא שוב בירושלים. תודה רבה, היה נחוץ עדכון כזה...

אתה לא מבין איך ביאסת אותי../images/Emo7.gif

גם בתל אביב וגם 7 שירים? אני אשכרה חושב לא לבוא. יש לי בלאקפילד למחרת וזה די יכול להרוס. בהנחה שזה יהיה ג'קי,אלה,עוד ארון,ליפול,תעזור לי,אם כבר(ואולי גם יוב גוטה והזמן שלך) אני חושב שזאת תיהייה השקעה גדולה מדי בשביל תמורה קטנה מדי. טוב נראה אם יתגלגלו העניינים...

אני רק יכולה להבטיח לך

שהשמש בכל זאת תזרח למחרת, אם תהיה שם או לא...

לא ניתן להזמין כרטיסים.

זו הופעה סגורה של בעלי מסעדה מסויימת בת"א. ורק עובדי המסעדה יכולים להכנס.

למעלה