"קרן קיימת לשיראל../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif"
טוב אז כידוע אני ופולו [הממהמממתת] נסענו להופעה אתמול
והבטחתי לפולו שרק לכבודה אני אחפור
אז הגעתי לעזריאלי [אחרי ויכוח מטורף עם אמא שלי שקלל משפטים כמו : "קרן פלס?! אני לא מאמינה שוב פעם? לא יכולה יותר" .
העיקר בסוף היא מרשה
].. היה ממש נחמד לראות את כולכם... במיוחד כאלה שלא ראיתי אף פעם בנושג לשקית הזאת שהבאתם לי, אני ופולו אכלנו חצי ממנה, ואת החצי השני שמתי בקופסאת ממתקים אצלי בבית. מצטערת זו הייתה פאדיחה..
אתם לא כועסים נכון
טוב אני מבזבזת את זמנינו בדיבורי סרק
בקיצור הגענו למקום , שהוא אשכרה יער, אני לא ידעתי את זה בכלל.. חשבתי שזה סתם שם... כאילו "יער בן שמן" לא רמז לי על זה
פולוו
חיכינו איזה חצי שעה ואז הכניסו אותנו, זה היה סוג של אמפי וואהל טיפה יותר קטן אבל זה היה מדהמם.. [שילוב של מהמם ומדהים]. התיישבנו שם בשורה הראשונה מול קרן .. הסלב הראשית
היה קטע ממש מצחיק לפני ההופעה שפתאום גליה נתנה ריצה מטורפת לתוך הקהל חחחחח כי רון אלמוג רדף אחריה ...
הזוי.. לא משנה, אחרי דיבורים של קק''ל. קרן עלתה...
היה פלייליסט די שלם ....הכל מלבד.. שוכחת אותך , ושיהיה לנו בית... תאמת לא היו הכי מתאימים.. קרן אמרה כל הזמן שהקהל נורא חמוד ... היא שאלה אם זה בגלל שהם חובבי טבע שהם כאלה תרבותיים.. באמת היה קהל מתורבת, אבל ראו שהם לא הצליחו להשאר אדישים אליה... !!!! תאמת הייתה בעיה בסאונד בקושי שמעו תפסנתר של קרן... כאילו היה צריך להגביר אותו... אההה , היה איזה קטע אחד שקרן ביקשה ממיקי מגבת כי כל הפסנתר שלה היה מים.. ואז היא ניגנה עם המגבת חחחחח התלהבתי ממש
אהה עוד משהו
[זה חוזר אליי]... לא היה לה מסקנטייפ לרגלית אז היא כל שניה ביקשה ..והדביקה לעצמה שיראו שהיא לא דיווה...חחחחח.. כאילו זה לא ידוע
ו אי היה איזה קטע מטורף כזה... שקרן סיפרה משהו מצחיק וכל פעם אחרי שכולם הפסיקו לצחוק נשמע איזה צחוק מטורף כזה מהקהל, זה היה פשוט אחד המצחיקים, כל פעם קרן חיכתה שהצחוק יגיע
ואי אין אבד לי קסם החפירה , בדוק
כמו אתמול קרן מתחילה בפתיחה של "אם אלה החיים" ואני שואלת את פולו איזה שיר זה... מהמפגרים
טוב אז נגמר אם אלה החיים, קרן חוזרת להדרן... ואורמת "אני אפעם לא אורמת לקהל שלי שהוא קהל מדהים, איזה קהל מדהים אתם!"
ואז היא שרה את "יותר מדי" שלא שרה לפני.. והחליטה להחזיר אותו.. היה יפה..
לפני לשם.. קרן מהרהרת "אני הייתי בטוחה שכל ההופעה אני שרה ויש מולי ירח" .. "ומתי הבנתי שזה לא הגיוני...? כי גם שם יש אחד"... בקיצור היא כל ההופעה הסתכלה על איזה פנס חחחחחחחח איזה קרועה .. היא שרה את "לשם" והיא התבלבלה וזה היה דווקא יפה.. כאילו היא פתאום שרה שוב את הפזמון... יפה .. אח''כ לרוץ לרוץ... המהמםםםםםם
וזהו... אח''כ אני ופולו הלכנו למאחורי הקלעים.. אבל זה כבר סיפור אחר.. מקווה שנהנתם