את יכולה לשים את התמונה בקשה?
ה ההראלית New member 26/9/05 #27 אהה יש את הפוסטר של הפסטיגל אני אנסה להשיג את התמונה הזאת באיכות יותר טובה ואז אני אשלח לך.
ה ההראלית New member 26/9/05 #28 תראו איזה מהמם הדמות שהוא צריך לגלם היא "שובר הלבבות" או "כובש הלבבות". איזה מדהים הוא אני כול כך אוהבת אותו עם בגד שחור הכי מתאים לו למרות שאישית אני אוהבת את הצבע הכחול אבל לא משנה.
תראו איזה מהמם הדמות שהוא צריך לגלם היא "שובר הלבבות" או "כובש הלבבות". איזה מדהים הוא אני כול כך אוהבת אותו עם בגד שחור הכי מתאים לו למרות שאישית אני אוהבת את הצבע הכחול אבל לא משנה.
ע ערני100 New member 24/9/05 #14 מה קשורים אסנת ומייקל??? כמה פתאטיים הם יכולים להיות!!! בבעעע... נמאסתם ..לכו הביתה
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 26/9/05 #29 איפה זה אבל? איך מגיעים../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif ליהוד ברוך השם אני יודעת איך מגיעים, אבל איפה ההופה תהייה בכלל (הבנתי שבאיצטדיון) אבל איך מגיעים שלם? אני נואשת פליז תענו
איפה זה אבל? איך מגיעים../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif ליהוד ברוך השם אני יודעת איך מגיעים, אבל איפה ההופה תהייה בכלל (הבנתי שבאיצטדיון) אבל איך מגיעים שלם? אני נואשת פליז תענו