הופעה ביהוד!!!

MoRaN SaShA

New member
הופעה ביהוד!!! ../images/Emo41.gif

סוף סוף הופעה לידי! חחח תגידו, מי מופיע??? שמעתי שהראל
יש לך פרטים, מי עוד מופיע??

MoRaN SaShA

New member
איי איי איי, אם סשה הייתה היה מהמם

אבל הראלי שם וזה גם נחמד
מה אכפת לי, מרחק הליכה.. חחחח אני אבוא

aNaTi 17

New member
נחמד??? חחחח

אני רק בזכותו הולכת!! וגם כמובן בשביל אסנת ומייקל המקסימים!!!!!!

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחחח

אבל בשבילי אם סשה הייתה זה היה ממש יפה! חחחחחח אני חושבת שסקעת מקסים ואני אלך לזה חחחח בכל זאת, זה ליד הבית שלי, למה לא?! חחח ח נחמד מצדם על הארגון של זה.

ההראלית

New member
מתי משאלתי תתגשם

למה הוא לא בא לבאר שבע. מה שיבקר קצת את עדי היא לא רחוקה מבאר שבע. שיבוא קצת לפה נתנפל עליו קצת ואז הוא יכול לחזור בחזרה לרמת גן (חה.....) סתם!!! אבל באמת שיבוא גם לבאר שבע אומנם מדינה קטנה אנחנו אבל מישום מה אומנים רבים לא מבקרים בכל מני ערים בארצינו ומדוע זאת??? הראלוש אם אתה בא אני חושבת שכל העיר תפתח בשביתה כללית כדי לבוא לראות אותך למרות שעדי היא משלנו ואוהבים אותה אבל מעדיפים לראות אותך. גם את מויאל לא היתי מתנגדת שהוא יבוא. לא יודעת מי המציא סיפורים שהוא סנוב ושהוא ירד על הראל סקעת תעשו לי טובה זה בול-שיט. העיתונות ידועה בפילצוף דברים לא כול מה שנאמר בכתבה באמת יצא מפיו של הראל, שתדעו עיתונות נוהגת להוציא דברים מהקשרם וכן להמציא מילים שלא נאמרו כדי לעשות כתבה יותר עסיסית בכך הם מושכים את עין הקורא. תאמינו לי שזאת האמת הראלוש אוהב ומכבד את מעריצותיו והוא כל הזמן טורח להזכיר שבזכותן הוא לא היה מגיע לאן שהוא הגיע והוא נורא אוהב ומכבד את סקעתוש למרות ששניהם עסוקים בפרוייקטים שונים ולא יוצא להם להתראות לעיתים קרובות. אנא ממכם אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים לפני שדיברתם עם הבן אדם אישית. תודה ושבת שלום וגמר חתימה טובה (סליחה שלקחתי את רוב המקום וזיבלתי את המוח שלכם שעה, אבל היה חשוב לי שאנשים יבינו אחת ולתמיד ויפסיקו להאמין לכל מה שכותבים. הם חברים נקודה סימן קריאה ותו לא). נשיקות לכולם

aNaTi 17

New member
אני בקרוב מאוד עוברת לשם!!!!

הלוואי שהוא יבואאאאאא

ההראלית

New member
אהה אחותי ברוכה הבאה

לבירת הנגב. המקום הכי פיצוצי בעולם(תרתי משמע) תהני לך. לאיזה איזור אולי נהיה שכנות.

ההראלית

New member
וואלקם

טוב לא ניהיה ממש שכנות אבל קרובות אני שכונה ו' החדשה. בשעה טובה שיהיה לך ותהני.

ההראלית

New member
מאמי אני כבר אחרי בית ספר

תתפלאי עוד חודש אני אהיה בת 25. כן נראה לי שאני הכי זקנה פה.

ההראלית

New member
אהה נחמד

שיהיה לך המון בהצלחה וגם לכול התלמידים שנת לימודים פוריה שתצאו פרופסורים. חהההה המון המון הצלחה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל עם ישראל אמן ואמן

ההראלית

New member
מתי???

ואפילו אם הוא הופיע בעבר שיבוא שוב. בעזרת ה' נוכל לראות אותו גם בפסטיגל שאני בטוחה שיהיה מהממם כי הוא שם. ומה עם מויאל מתי נוכל לראות אותו? בפסטיגל השנה הוא לא משתתף אז מה לחכות שנה עד שיעלה המחזמר שלו? שיבוא להופיע עם הסינגל המהממם שלו "אמצע הלילה בכפר". נ.ב סחה על הכינוי נורא מעניין!!!

אבל הראל היה..

אבל הראל היה בהופעה בבאר שבע בקניון... (עם שירלי לילו ולירון לב) וחוץ מזה אני גרה בעומר ואני שכנה של עדי כהן. אז באמת שיבוא לבקר...

ההראלית

New member
נו אז שיופיע שוב. אבל לבד.

מעניין מתי כל המופעים האלה היו שאני לא שמעתי עליהם כנראה אני מעופפת.(סתם סתם). אבל בכל זאת לא אתנגד לראותו שוב בכל הזדמנות שהיא. ראיתם איזה מהממם הוא נראה בחליפת הסופר אירו שלו. בפוסטר של הפסטיגל!!! איזה חמוד.

למעלה