הופעה בחו"ל

שרה2017

New member
הם כבר הכחישו את בואם

זה היה בגדר שמועה והם הכחישו כוונה כזו. אני כן חוצה לטוס לחו"ל, גם אם זה ניראה גדול ומסובך -זו בכל זאת פעם ראשונה. זה משהו שאני רוצה לחוות- בטוחה שתסכימי איתי.. ולכן העצות והתגובות חשובות ומועילות לי מאוד!

מסכימה מאוד. לפני 3 שבועות הייתי בהופעה של גרין דיי בברלין
והיה מדהים. אבל לא חפשנו מלון ליד הארנה אלא בלב העיר, והפכנו את זה לחופשה של 5 ימים.
בהחלט אפשר להוזיל עלויות אם מחפשים יעדים עם טיסות זולות. וגם במקומות נעימים בעיר אפשר למצוא מלונות לא יקרים.
אני מבינה את החשש (פעם ראשונה וכל זה) אבל זה בהחלט משהו שאפשר להתמודד איתו.

Nרב

New member
זה סולד אאוט במחיר עלות. לספסרים כמעט תמיד יש כרטיסים

אני לא משלמת מחירי ספסרים

מה שכן עשיתי בזמנו בלונדון, זה לקנות כרטיסים עודפים ממעריצים, במחיר זהה לעלות הכרטיס המקורית, או בפחות.
לארקייד פייר למשל היה מעריץ שקנה כמות ובסוף נשארו לו מיותרים, ופרסם ברשת. לא היו לו כוונות להרוויח והוא רק רצה למכור לאדם שיהנה מהם, יצרתי קשר, דיברנו, ובסוף יצא מזה יום שלם של כיף שהצטרפתי אליו ולחבריו שהגיעו חצי יום קודם לעמוד בתור לשורה הראשונה עם מוזיקה, אוכל ותחפושות - ואחת מהן נותרה חברה טובה עד היום. במקרה אחר הכרטיס לניל יאנג היה יקר מדי, אז עניתי להודעה של מישהי שנתקעה עם כרטיס ברגע האחרון והצעתי לפגוש אותה בכניסה ולשלם כ-60% מהמחיר, והיא נענתה בשמחה.

בעיניי אסור לתמוך בספסרים כעיקרון.

אגב, ארקייד פייר עשו בקיץ הופעה מיוחדת, היחידה שאינה בפסטיבל בשנתיים האחרונות, במועדון קטן של 2000 איש בלבד. כ-200,000 איש ניסו להשיג כרטיסים. מה שהיה יפה זה שכדי למנוע ספסרות להופעת מעריצים מושבעים שכזו נתבקשת בקנייה (שהוגבלה ל-2 פר אדם) לשים שם על כל כרטיס וכרטיס. אם בכניסה לא יכולת להציג תעודה מזהה באותו שם, לא נכנסת.

מעניין

אני בגדול בעד. זו הדרך לטפל בספסרות. אני גם מצדיעה לכך שההפקה שמביאה את רדיוהד זרקה לפח את הרעיון הנפסל של גולדן רינג לעשירים בלבד.
השאלה היא רק מה עושה מי שקנה חצי שנה מראש במקרה שאינו יכול להגיע מסיבות שאינן תלויות בו, אם אפשר לשנות את השם או לבטל ולקבל החזר. כי בכל זאת, המחיר גבוה פי 2 מאותה הופעה של ארקייד, שבה מכירת הכרטיסים ממילא היתה רק שבועיים מראש - כך שאמרתי שבמקרה הכי גרוע אם לא אמצא טיסה במחיר סביר (שהסיכוי לכך די קטן) פשוט אספוג את ה-40 יורו הללו כי זו באמת הופעה חד פעמית מסוגה.

אני האחרונה שתעודד אנשים לא לטוס לחול (בשביל הופעה וגם בלי
שום הופעה) אבל נשמע כאילו הכותבת מאוד חוששת מהעניין.
בינתיים ההופעות המתוכננות של הפיקסיז ושל רדיוהד בארץ נמכרות היטב למיטב הבנתי.
את ההכחשה של קולדפליי כנראה פספסתי, אבל יש לי הרגשה שזו הייתה "הכחשה" שנוצרה מהדרישה (הקצת תלושה מהמציאות) שלהם לגבי סוג הקהל. אבל ניחא, לא רוצים להגיע - שלא יעשו טובות. לא צריך לפרסם ואז לצאת בהכחשות.

Nרב

New member
אמרו היום שנמכרו 20000 כרטיסים לרדיוהד בשעתיים

Nרב

New member
ואני בכלל בעניין של ניק קייב, tears for fears וגאנס בפעם ה-3

ובטח גם פסטיבל מוזיקה כלשהו באירופה
(דפש מוד, רדיוהד, דה ויקנד, ועוד מסתובבים בין הפסטיבלים השנה.....)
https://www.wasteheadquarters.com/schedule
https://www.theweeknd.com/tour
http://www.depechemode.com/tour

אני בונה על ארקייד פייר

בתקווה שיהיו תאריכי הופעות נוחים לכשהם יוציאו את האלבום. בינתיים הכל זה רק פסטיבלים, כשהאחד שהייתי שוקלת להגיע אליו (פרימוורה סאונד) די מאכזב בליין-אפ שלו. כבר עדיף ללכת להופעה רק שלהם.
אשמח לראות את רדיוהד, אבל לא בפארק הירקון. כבר ראיתי אותם בעבר בארץ, בחימום של REM, והופתעתי, כי לא היה לי מושג קלוש שהם מופע החימום... תכלס כרגע ארקייד הם כנראה הבודדים שבטוח אסע במיוחד עבורם, בשאר המקרים פשוט אבדוק אם יש הופעה מעניינת שנופלת על תוכניותיי הקיימות ממילא לאירופה ושות' (שאינן תחומות בתאריכים, אז קל לאלתר ולשנות).

מתבאסת עדיין שפספסתי בסתיו את סיבוב ההופעות של הקיור.

Nרב

New member
הייתי חוזרת לרוק וכטר אבל אני רוצה לגוון

חושבת על נוס אלייב או על ויירלס (מחכה ללינאפ)
הלוואי והייתי מצליחה להשיג לגלסטו, הליינאפ (שמועות) יהיה פצצה

חיבתי לפרימוורה היא כי...

...אין מתחם קמפינג. זה פסטיבל עירוני לגמרי, וישנים בברצלונה שבה יש לי אצל מי להתארח, כשהתחבורה הציבורית בעיר עולה כלום (יורו-שניים). גם הקהל יותר מבוגר בגלל זה. בקיצור, עלות של פחות מקמפינג עם לינה במיטה נורמלית... אידיאלי.

R750-Girl

New member
ואני

הייתי משלמת אלפים לראות את REM. פספסתי אותם.
ואת Counting Crows אני אראה מתי שהוא

לא בא לי על הופעת פסטיבל

היות ובסיבוב הקודם ניסיתי גם וגם, אין ספק שהופעה רק שלהם מנצחת. או במתכונת שהיתה בהייד פארק, שהם האמן המרכזי בהופעה מלאה ולא מקוצרת, ולפני זה יש עוד 3-4 הופעות באותו כרטיס (כך, אגב, הגעתי לניל יאנג - בגלל שהנשיונל הופיעו לפניו...).

שרה2017

New member
לכן אני מסתייעת בכם...

אלו שחוו ונהנו. מקווה גם להוציא את זה לפועל בהצלחה ולהנות..
יש מצב אולי לשמות/ קישורים לאתרים בהם השתמשת בשביל לארגן את הטיסה להופעה?

אני מחפשת לרוב טיסות דרך kayak

זהו מנוע חיפוש טיסות (ששולח אותך לקנות במקומות אחרים לרוב), אפשר גם לשחק קצת עם התאריכים, כי לפעמים הבדל של יום-יומיים לפה או לשם יכול לשנות מאוד את המחיר.

אבל כמו שאמרתי: קודם כל תראי לאיזו הופעה יש בכלל כרטיסים. זה יצמצם לך את הרשימה של היעדים והתאריכים הרלוונטיים. אין טעם לחפש טיסות להופעות שהן כבר סולד אאוט ממילא.

למעלה