הופעה בזאפה 20.2

dor1002

New member

ZWZWZW2

New member
באמת אכזבה לפחות עבורי

לפחות זכיתי לשמוע קטע ממנו

dor1002

New member
הופעה בזאפה 20.2

היתה הופעה מדהימה למרות ששלמה היה קצת מצונן, במצב רוח מאוד טוב,מאוד מבדר,הרבה סיפורים, הרבה שירים מוכרים יותר ומוכרים פחות,שגריר אמריקה בישראל אחד,חבורה של אנשים עקשנים,כמה שירים של בן כולל דואט ל"אני אפס" אני מאוד נהנתי :)

ZWZWZW2

New member
ה-
היה חולה - כל כך חולה שבבאלנס

ביצע את ״ צימאון ״ ואת ״ בשקט בשקט ״ לפחות בבאלנס יצא לי לשמוע , נרשמה התעלפות בריחת שתן ורעד בלתי נשלט באצבעות ובגוף
מבחינה אישית יכולתי ללכת הביתה כבר אחרי הבאלנס ההופעה היתה לא משהו בלשון המעטה ולא היה שום ביצוע מיוחד או משהו לספר לנכדים . כמובן שהוא סירב לבצע את בשקט בשקט בהסבר ( אמיתי ) שהבאלנס לא היה מוצלח וחבל שכך
אני לא אמשיך לקטר ( אוייש באמת תנוח ) אולי שבוע הבא יצא משהו קצת יותר טוב ...

אויש תנוח 17

מה אתה עף על ריקבון... זכור לי אותם ימים שהוא היה כל הופעה, בעיבוד רוסי מעצבן ורק חיכינו שיגמר.... לי היה דווקא נחמד. ביצועים טובים לגבר, ימים כאלה, תגידי, אפעס... אפילו Old love גרם לי לצמרמורות.(טוב, זה לא מאושר). ותמיד כשהוא חולה הוא מצחיק. טוב שהוא לא התבכיין על זה כל ההופעה. (לא ציטוט מדוייק, אבל בסגנון: "לא רואה את עינייך, כי נוזלות לי העיניים ונוזל לי האף"
) וכל שבוע אתה אומר את זה וכל שבוע מתבאס עליו. תפרגן לקשישא שבא, משקיע, גם כשהוא חולה, עם כוס תה ביד ועדר של פילים שהוא הביא מהבית. הגד כן לזקן.

האמיתי2

New member
וואו שני השירים האהובים עליי מ "צימאון"....

ממש מקווה שהוא ישיר אותם שבוע הבא... נשמע כמו חלום מאשר באלנס, לא חשבתי שהוא יזכר בהם בזמן הקרוב

zwzwzw1

New member
נראה לך שמישהו יתן לי לצלם בבלאנס

הוקלטו 25 שניות של מוסיקה באיכות זבל עד שניזרקתי משם ...חלום שלי גם לשמוע את הביצוע בלייב

למעלה