הופעה בדורות

Niv Ishaki 0034

New member
הופעה בדורות

אז הגעתי בערך רבע שעה לפני ההופעה (21:45), עם עוד 3 חברים וידידה. מיהרנו להיכנס כי לא היה לנו מה לעשות בחוץ, כשנכנסנו גילנו שאנחנו בשורה האחחרונה, אבל זה אולם קטן אז זה לא היה נורא. האולם עצמו היה מאוד מחניק בלי איוורור, לאחר בערך 20 דקות של המתנה ברי נכנס ושר את 'אמונה עיוורת' ואחר כך את 77', בערך באמצע השיר כולנו ירדנו למטה והיה לנו מקום מצויין ליד הבמה, ליד הבסיסט בן הנדלר. אחרי כמה דקות גיליתי שאני ליד הפלייליסט, אחרי כמה הצצות ראיתי את 'תני לי מקום', 'אבק בנעליים', ו'מנהרת הזמן' לצערי הוא ביצע רק את 'אבק בנעליים'. השירים שהוא שר היו פחות הוא יותר אותם שירים שהיו בהופעות האחרונות שלו (נגה, בית לסין, וכפר בלום). ברי לא אירח אף אחד אז היה לו זמן להרבה שירים שלו, ובאמת הייתה הופעה ארוכה ומהנה, בעיקר בגלל שזה פעם ראשונה שאני ליד הבמה. אחרי ההדרן הראשון ברי עלה וכולם צעקו (עוד מתחילת ההופעה) "השומר של הגן, השומר של הגן", אז ברי אמר טוב שלא לא תיכנן לשיר את השיר אבל הוא עשה את הבית הראשון ככה בספונטניות, זה היה נחמד. בהדרן השני בכלל היה מעולה הוא שר את 'ניצוצות', 'גליה', 'שמשון', 'הדמעות של לילי', 'אין קץ לילדות' וסיים עם 'ארץ זרה' שלא היה בפלייליסט אבל אני אישית נורא אוהב שברי מסיים איתו הופעות. שירים שהיו בפלייליסט והוא לא שר: 'תני לי מקום', 'מנהרת הזמן' ו'הזיות'. אני אישית מאוד נהינתי מההופעה.

ענת1986

New member
את טרמינל הוא שר?

שמחה שנהנית. אני מחכה לאונ'. אגב, מי מתכנן מהפורום להגיע? אפשר יהיה להיפגש אם תרצו.

וואוווווווווווווווווווווווווווווווו

נשמע שהיה ממש טוב! אני שמח שנהנתם..... אגב שמתי לב לקטע ממש הזוי! יש דימיון ענק בין ההופעה בדורות לבין זאת של ירושלים בתאטרון ירושלים! 1.גם שם הוא התחיל עם אמונה עיוורת 2. גם שם הוא המשיך עם 77 3. גם בהדן בירושלים הוא שר את "שמשון" "הדמעות של לילי" "אין קץ לילדות" 4. וגם בהופעה בירושלים הוא סיים עם "ארץ זרה" זה דימיון מדהים אני אישית אם הייתי בא להופעה הזאת הייתי מעט מתאכזב איפה הגיוון? מילא כמעט אותו פלייליסט אבל לשיר פתיחה ושיר מסיים יש השפעה רבה על ההופעה כל שיר פתיחה מכניס אותך אחרת להופעה וכל שיר סיום נותן לך את האקורד הסופי והטעם בפה.... אני אישית אוהב הופעות מאוד שונות אחת מהשנייה למשל מאוד נהנתי בהופעה בחוט השלישי באמצע השבוע כי היא הייתה שונה לגמרי... לא רק בגלל שהיא הייתה אקוסטית אלה בגלל שהפלייליסט היה אחר השיר פתיחה אחר שיר סיום אחר בקיצור אחר(האחר?
)...... טוב תמשיכו לסקר הופעות מאוד חשוב! לילה טוב לכם..... רן....

Niv Ishaki 0034

New member
צודק...

זה בגלל שברי עכשיו במין סיבוב חורף כזה עם אותו הרכב גם אז הוא פחות או יותר אותם שירים. למשל אם הייתה בירושלים והוא אירח שם את שלומי שבןואסף אמדורסקי אז גם בבית לסין הוא אירח אותם.

הגיוון בפלייליסט של ברי

ברי יחסית מגוון בניגוד לאחרים. נכון הבסיס הוא אותו דבר אבל לכו נגיד לשתי הופעות של משינה (וחוץ מזה תתקלו באיזה אניגודין או שלמונזה מדי פעם) כל הפלייליסט אותו דבר ובאותו סדר. ברי מחליף שירים מידי פעם ולמרות שהוא באותו סיבוב הופעות הוא משנה מידי כמה הופעות כמה דברים. למשל פעם ברי פתח עם "המכונית האדומה" בד"כ, פעם לא היו לא בכלל שירים מהכל או כלום בפלייליסט עד שנוספה הגירסא האקוסטית לאמונה עיוורת. רוב ההופעות הקרובות שלו הם די דומות אבל ברי משנה לאט לאט, לכן כדאי לבוא ליותר הופעות שלו, כי כל הופעה היא הרפתקה אחרת...

T S F1

New member
משינה...

הייתי ב2 הופעות שלהם.. לפלייליסט לא הוספו בכלל שירים[הייתי עושה הרבה דברים כדי לשמוע את שלמונזה ואניגודין בהופעה!!!] אלא ירדו..

למעלה