הופעה בדום

jos20

New member
הופעה בדום

ההופעה בדום היתה הכי פחות מוצלחת בינתיים מכל ההופעות של רוני עד עכשיו. התאורה היתה על הפנים, בגלל העשן הרב שהיה על הבמה לא ראו את פניהם של רוני והרקדנים בכלל, רק צללים. מה גם שרוני פשוט נעלמה בתוך הכריזמה של הרקדנים. מה שהיא לבשה היה ממש רע. ורוד עם פסי שחור לבן? ממש ממש רע. בחירת השירים היתה מצוינת, הייתי היחיד בקהל שידע את כל המילים של "סוד" והתלהבתי מאוד מאוד גם מהריקוד. אחלה שיר! חייבים להריץ אותו ברדיו. דבר שלישי. הקהל היה ממש איום ונורא. אף אחד לא מחא כפיים בסוף ההופעה (מלבדי כמובן- אפילו ליוויתי בשריקות האח הידד וכד'). אולי כדאי לשקול שוב את קהל היעד של רוני וזה של הדום? אני חושב שאם רוני תופיע למשל בליין ה"פופ רינג" במועדון התאטרון היא תקבל יחס טוב בהרבה מהקהל ותהיה פשוט מלכת המסיבה. אתמול היא פשוט לא הורגשה. דבר אחרון. הרקדנים כמובן מדהימים ובמיוחד שרון שהכריזמה שלו מרקיעת שחקים. אבל אולי כדאי לשקול לתת לרוני לעשות שיר אחד בלי רקדנים. אני חושב ששלושה שירים עם כוראוגרפיה אקסטרווגנטית כשרוני לחלוטין נבלעת בעשן ובחמישה רקדנים שהיו גבוהים ממנה, היו הופעה מאוד מתישה. ודבר אחרון בהחלט- מי לכל הרוחות אמר לה להגיד בסוף ההופעה בצורה הכי מביכה תוך כדי שהיא בורחת מהבמה- "וואו, עכשיו אני בטוחה שהרבה יותר חם לכם"?! היה לי פשוט לא נעים. שיהיה לה רק בהצלחה. הדיסק משובח ביותר!!!

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

רגע, היית בכל ההופעות שלה? ואיזה שירים היא שרה חוץ מסוד? ואולי היא חשבה על המשפט הזה בעצמה

m a s t i k

New member
היא שרה...

את אני רוצה, סופרסטאר וסוד... וכן הקהל של הדום בימיי שבת הוא באמת על הפנים.

למעלה