הופעה בגרוקי בר

הופעה בגרוקי בר

שלום לכולם! אני חדשה פה אז קודם כל רק רציתי להגיד שזה אחלה פורום! ועכשיו... למה שבאמת אני רוצה לספר לכם- אתמול צפיתי בערוץ 24 ופתאום היו כתוביות שאומרות שיש ביום שני הופעה של ירמי בגורקי בר. מרוב התרגשות הייתי חייבת להתקשר לברר פרטים וזה מה שאמרו לי- ביום שני בשבוע הבא, ה-19.7.04 ירמי מופיע בגורקי בר בתל אביב!!!! איזה כייף.... אז.... אני מקווה שכולם יבואו! לצערי אני אהיה בחו"ל אבל חברות שלי יהיו שם ויגידו לירמי שלום בשמי! תהנוווווווווווווווווווווווו גל

daphna00

New member
היא לא....

אני יודעת על זה. כבר די הרבה זמן. וגם אמרתי לכם שיש הופעה ביום שני ושתפנו את ה19 בערב. אבל כפי שאמרתי, אני מפרסמת פרטים לפי שבוע. אם אתם מעדיפים שאני אפרסם לכם חודש מראש, חופשי, אני יכולה. אבל מה הטעם?!

r e u t 123

New member
להה

אני יודעת שאת יודעת את זה כבר הרבה זמן, רק אמרתי שהיא הקדימה אותך בכתיבת ההודעה בפורום

דפנה......

אני חושבת שזה יותר כדאי שתפרסמי את ההופעות ברגע שאת יודעת....שנוכל לתכנן דברים.....וכו... אבל תודה בכל זאת!

גורקי בר- טלפון

היי.... לכל מי שרוצה קצת פרטים על גורקי בר (אפילו שלא מפורט שם על ההופעה הספציפית של ירמי...) יכול פשוט להכנס לכתובת הבאה שכוללת גם את הטלפון והכתובת של המקום: http://www.xpoza.co.il/?box=place&pid=46 בהצלחה! גל

למעלה