הופעה בברל'ה

Takamatsu

New member
הופעה בברל'ה

וואי אתמול הייתה אחת ההופעות הטובות של עמיר והייתי בהמוןןןן ערב קסום עמיר בניון התאבד על הבמה איזה ביצועים כמה צמרמורות והשיא היה בשיר מי תרצי בביצוע מושלם מי שחושב שהביצוע שיש ביו טיוב לשיר זה ביצוע טוב לא מבין בכלל מה היה אתמול חמש דקות של טירוף היו צריכים לגרד אותי מהריצפה שהשיר נגמר

oshrit 22

New member
וואיי ההופעה אתמול הייתה מדהימה ..

מאוד אהבתי את הביצוע למורה לחיים , אבל מי תרצי היה פשוט מדהים , אין אין מילים בכלל !! צילמתי אותו , אני אעלה בקרוב :) שבת שלום !

גרציה פ

New member
אמת!! אחת ההופעות הטובות מזה זמן רב.....

ובכלל הכל שם בברלה היה מדהים, המקום המרווח, הסאונד, התאורה, וכמובן עמיר והחבר'ה על הבמה, כולם היו ממש מדהימים....המוואלים שזכינו להם הפעם היו עוצמתיים !! ובכלל נדמה לי שלעמיר יש יחס מיוחד לשיר "מי תרצי", פשוט יוצא מהלב עם מלא אמוציות חזקות..מדהים, מדהים!!!! כן ירבו!!! אשרייכם!!

amirfreak

New member
תודה רבה לך אישה ../images/Emo24.gif

וואללה הגירסא הזאת איכותית יותר הן מבחינת איכות והן מבחינת ביצוע!!!!!!!! אשרי העמיר שהלך בדרכי ישרים!!!!!!!!

oshrit 22

New member
תודה רבה חברים :)

אני שמחה מאוד לתת לכם דוגמית ממה שהיה שם .. היה פשוט מדהים !! חחח גרציה יותר קרוב ממה שישבנו אין , היה שווה את הדרך :)

גרציה פ

New member
מה הפלא?!? ישבה מתחת לשפם שלו :):):)

אושרית...אחלה איכות ורק מלשמוע ולראות שוב ביצוע כזה מושלם ויפה נסלח הסינוור {פלשים} התמידי במשך כל ההופעה :):)!

למעלה