הופעה בברבי

franz17

New member
הופעה בברבי

יש לי 4250 מעריצים... שווה לעשות בברבי ב-120 +יחסי ציבור בשעה 11?לפני זה אני עושה 3 הופעות בפאב ככה שמספר המעריצים עוד יעלה לי

DoRiNuS sMiNiA

New member
לא מומלץ בבארבי.

אתה צריך הרבה מאוד מעריצים לבארבי,אני אישית לא ממליצה.

franz17

New member
אפשר לתכנן רק 2 הופעות ביום...

אבל ברגע שהופעה נגמרת (אפילו תוך כדי ההופעה) אפשר לקבוע הופעה במקומה

גם שאלה בנוגע להופעה בבארבי...

יש לי 5440 מעריצים. זה מספיק להופעה בבארבי? אם כן, כמה כסף כדאי לי לקחת על כרטיס?

שאלה למנהל האתר my band

שלום קוראים לי לינוי ורציתי לדעת למה שינתם את כל הכללים. פעם היינו יכולים לקבוע מלא מלא מלא הופעות ולהוציא באותו יום כמה שירים ובלי ששיר אחד יהיה שעה והשני 3 שעות והשלישי 9 שעות וכן הלאה. וגם החזרות שהיינו עושים רק שעה חזרה ועכשיו צריך לעשות 8 שעות בשביל 2 הופעות. וגם לעשות מספר מסויים של אלבומים כדי לעשות מופע במקום שאנחנו רוצים. אז אם אפשר תשנו את ההוראות של המשחק ואני חושבת שכולם ישמחו מזה ולא רק אני.... מקווה שתתחשבו בכולם... בתודה מראש לינוי דאדון.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכדי שהמשחק יהיה פייר..

אחרת מי שינצח זה מי שבילה יותר זמן מול המחשב. למשל כל מי שסיים עכשיו בי"ס יכול לשבת כל היום ולכתוב שירים ולתכנן הופעות ולעשות מה שבא לו. ואני למשל, חיילת, לא נמצאת כל היום בבית וזה קצת לא הוגן. מה גם, שזה יותר הגיוני שזה יהיה ככה... מקודם אף אחד לא באמת תכנן את פעילות הלהקה.. זה קדימה להוציא שירים, הופעות והלאה... עכשיו יש קצת יותר חשיבה..

../images/Emo181.gifאני חושבת שזה באמת לא פר!|י!

כי מי שהתחיל מהתחלה יש לו יותר כסף ויותר בהכל וזה ממש לא פר כלפינו המתחילים בחיים לא נגיע אליהם ובגלל זה צריך להחזיר את הכללים הישנים או פשוט לאפס הכל ( או משהו כזה )

Science Fiction

New member
רעיון מצויין. ../images/Emo119.gif

ואני בעד שבשבוע הבא, כשיגיעו עוד אנשים חדשים ויבקשו לאפס, נעשה את זה שוב. ושוב. ושוב.

double X

New member
באותו נושא- חזרות להופעות בבארבי

מי שעשה כבר- כמה חזרות הייתם צריכים לעשות כדי להופיע 3 פעמים בפאב+הופעה בבארבי? כי לפי החשבון שלי זה יוצא 12 שעות, שזה המון...

double X

New member
או 9-10 שעות? יכול להיות?

החישובים של החזרות יצאו לי כבר מכל החורים...

אני לא בטוחה, אבל...

אם צריך 3 חזרות מלאות בשביל הופעה טובה בפאב, ו-6 חזרות מלאות בשביל הופעה טובה בבארבי, וחוץ מזה על כל הופעה שלך בפאב יורדת חזרה אחת מה"מלאי": 3 חזרות ראשוניות + חזרה אחת בשביל אחרי ההופעה הראשונה בפאב (אחרי כל הופעה, יורדת אחת מהמלאי) + חזרה אחת בשביל אחרי ההופעה השניה בפאב (אחרי כל הופעה, יורדת אחת מהמלאי) + חזרה אחת בשביל אחרי ההופעה השלישית בפאב (אחרי כל הופעה, יורדת אחת מהמלאי) אחרי החישוב הזה יוצא שיש לך 3 שעות חזרה מלאות בסוף סיבוב ההופעות בפאבים. עכשיו, אתה צריך עוד 3 חזרות מלאות בשביל הופעה בבארבי. זה יוצא 6 + 3 = 9! (מקווה שלא טעיתי והטעיתי אף אחד)

double X

New member
כן, זה גם החישוב שלי...

ובכל זאת, יש פה 2 בשירשור שעשו את זה בפועל, מעניין אותי לשמוע מה יש להם להגיד... תודה :)

franz17

New member
לא עשיתי את זה בפועל...

עכשיו אני עושה את זה... לפי החישוב שלי צריך 9 ואני כמעט בטוחה שיש לי בדיוק... אני מקווה שיש לי בדיוק!!! בכל מקרה מחר אני הודיע לכם אם זה הצליח

למעלה