הופעה בבצרה!

DidjiT

New member
הופעה בבצרה!

ממ.. ידיד של אחותי סידר לי שני כרטיסים חינם להופעה של השוטים בבצרה ביום חמישי... :) יש למישהו פרטים? מתי? איפה ? איך ? למה? וכמה..? אז אני הולכת עם הדר.. מקווה שנהנה.. :)

booly16

New member
כן...

זה חמש דקות מפה, את יודעת איפה זה בני ציון ? זה ממש קרוב, מצומת רעננה צפון ממשיכים צפונה איזה 2 דקות נסיעה עד שמגיעים לשלט עם כניסה לישוב.. אפשר גם להכנס מתוך רעננה.. אבל סתם תסתבכי.. :)

הביץ' עם המחשוף הוציאה לי ת'מלים

מהפה.... מקווה שתהנו?????? יא זבל....איך את מעזה???? אני בוכה לה על התאריך והיא מקווה שהיא תהנה... אנשים לא מעריכים את העובדה שהם הולכים להופעה של השוטים...

DidjiT

New member
חחחחח.. אווקי..

אחרי ששלחתי תהודעה.. קלטתי.. ואני כזה "WTF?!!?!?" אבל אמרתי.. "טוב, למה לי לשנות עכשיו וכל זה?" חחחח...

תתתמר

New member
שירררררר תשיגי לי פרטים!!!!

אני חוסכת כבר המון זמן להופעה של השוטים!!!!!

DidjiT

New member
פשוט מאוד.

יום שבת נראה לי ב22:30 הופעה של השוטים במושב בצרה (זה מושב?) דווקא קרוב אלייך.... תבואי תבואי תבואי!! יהיה נחמד לראות אותך שובבבב :) ישששששששששששש ותבואי עם אסף?? יששש ואולי תביאו גם את עתי?? ו..ממ.. את ההוא התלתלים הכוסון...

krasnoludek

New member
שיר כפרות רק בשבילך אני באה!!!

ואת אסף אני אגרור כמובן ואם אפשר גם את עתי...
(לילך באה?) ומה?????? מי זה זה עם התלתלים הכוסון?!?! נמרוד??... אלון?.... אבל כמה עולהההה?????? ואיפה אני קונה כרטיס?????????

DidjiT

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןן

הבנתי שזו תמר..חחחח ולא.. לילך לא תבוא.. :( אבל את עתי אסף ונמרודדדדד (גררר) זה נחמד מאוד! חחח למרות שאת נמרוד אני לא מכירה רק ראיתי אותו.. וזה הספיק לי בשביל... גרררר..חחח מממ.. רק שתדעי... גם הדר באה!! :)

DidjiT

New member
אההה ו...

כרטיסים? לא יודעת תבררי על המופע בבצרה! לכי כמה עמודים אחורה הילה רשמה פרטים.. אולי יש שם טלפון ?

DidjiT

New member
חחחחחח.. תגידי לי.. מה את מפגרת?

אמרתי תלתלים איך הגעת לאלון ?! חחחח.. כאילו הילד נראה כאילו הרגע שוקי זיקרי עשה לו פן !

ה מ ש י ח

New member
יש מצב שאני באה..

אם לא תהיה לי הופעה, זאת אומרת. יש מצב שאנחנו מופיעים בסביבות מעלה יוסף שם בגליל מערבי

sHotZy M

New member
א-ו-ל-י...

גם אני ואישתי מאיה שתחייה נבוא.... אבל זה BIG אולי....

למעלה