הופעה בבית קשת

הופעה בבית קשת

היתה הופעה סוף הדרך היה כיף לראות את הלהקה בחזרות הם שרו את השיר אילולא היה כיף להיזכר ברגעים בתחילת דרכם של אתניקס איך חלפו להם 22 שנה יאאלה זוכרת כאילו זה היה אתמול... נהנתי להיות בהופעה היה כיף

Shauliii

New member
גבירותיי ורבותיי: ההופעה המושלמת!

וואו!!! איזו הופעה הייתה אתמול בבית קשת. הרדיו בר היה מלא מפה לפה, לא היה מקום לזוז, וכולם, מקטן ועד גדול, קפצו ורקדו כמו משוגעים. בוצעו שירים מכל השנים וגם כאלו שכתבו לאחרים. יש לי מלא הסרטות של ההופעה. אעלה אותם בהזדמנות.

Shauliii

New member
אם ככה, אז כמובן שלא אעלה

אם מישהו יודע בוודאות שזו לא פגיעה בזכויות יוצרים, אז שיגיד לי ואז אוכל להעלות את הסרטונים. כך או כך, חשוב שתדעו שאחרי ההופעה נגשתי לזאב על מנת להצטלם איתו ותוך כדי שאלתי אותו (יותר נכון דרשתי בקול רם) שיוציאו כבר את האלבום, והוא אמר לי שאחכה בסבלנות עוד חודש בערך והוא ייצא. הוא ציין שהאלבום כבר מוקלט, ערוך וגמור. לפי דעתי, זה תואם לגמרי את התאריך שציינו פה בפורום (28 באוקטובר). והכי חשוב, השגתי את התמונה המיוחלת עם זאב!

זיו זיו1

New member
אחי....

תרגיש חופשי להעלות תמונות וסרטונים.... צאו מהסרט של פגיעה בזכויות כי זה לא צולם מעולם.... וגם לא בעיקשו שלא לצלם.... מה זה יובל המבולבל או מירי אלוני בכיכרנחלת ביניימין.... לא אמרו שאסור ולא ביקשו שלא לצלם! אז בבקשה תתחילו להוציאולשתף אחרים ותפסיקו לשמור לעצמכם... הגיע הזמן לשתף את הסרטונים.... שבוע טוב זיו נחמה

Shauliii

New member
היי זיו

אין לי שום בעיה להעלות אותם, וזה נשמע די הגיוני מה שאמרת, אבל אני חייב להיות בטוח. בכל מקרה, הסרטון הראשון שמוכן להעלאה הוא של השיר "כמו האלים" שהם ביצעו בהופעה, משולב ב"היא לא תשוב".

נטלייי

New member
אני אשמח אם תעלה ליוטיוב ../images/Emo13.gif

לי יש גם איזה 2 וחצי שירים שהעלתי מההופעה האחרונה שהייתי לפני 8 חודשים בערך.

Shauliii

New member
אני אעלה בימים הקרובים

רק קחי בחשבון שלצערי הרב עשיתי את הטעות הנפוצה ושרתי לתומי את השירים בזמן ההסרטה, ואיך נאמר, זמר גדול אני לא אהיה. זיופים שחבל על הזמן. למזלי זה קרה רק בחלק קטן של השירים.

למעלה