הופעה בבארבי...

הופעה בבארבי...

יש לי 3103 ו-₪12523 כדאי לי לעשות הופעה בבארבי
אם מישהו עשה כמה כסף הוא הרוויח, וכמה מעריצים
וזה שווה
או עדיף לחכות לזאפה
ירדן

ה ב ו ב ה

New member
לפי דעתי האישית

חכי שיהיו לך כ4 אלף מעריצים, ואז תעשי 80+יח"צ בבארבי..

עצה שלי../images/Emo98.gif

אני התחלתי מההתחלהה עד הסוף הכוונה ל: פאב שכונתי->בארבי->זאפה וכו'.. עשיתי בהתחלה טעות קלטתי שאני מצליחה לעשות בבארבי ב-120 קפצתי לזאפה ב-80 ולא הלך לי אזז חלב סתם לקפוץ תתחילי מבארבי ב-40 2 הופעות ואחר כך תעלי לאט לאט ל-80 ו-120 ואחר כך זאפה הפזיזות יכולה לפעמים לגמור ברע
חח לקחתי את זה קשה

כןן../images/Emo98.gif

תנסי הופעה אחת בבארבי היום ואחרי זה תראי מה התוצאות שלה ואם לא הצליח תנסי +יחצ לפי דעתי אמור להצליח

תגיד לי אם את חושבת שזה טוב:

20:00 - הופעה בפאב [כדי להוסיף כסף+מעריצים] 21:00 - הופעה בבארבי 40 שקל כרטיס בלי יח"צ. בגלל שבהופעות בערב מקבלים 1650 מעריצים אז יהיה לי כמעט 5,000 ועכשיו אני מוציאה קליפים שירים והכל אז יהיה לי מעל 5,000. מה את חושבת

.

בפאב ב-120 +(כי בפאב זה לא עולה) ואז כמה מעריצים יהיו לך מעל 5000?תעשי בבארבי ב-40 בלי יחצ תראי מה התוצאות ואחרי שיגמר הלך טוב?תעשי שוב בבארבי ב-40 לא הלך טוב?תוסיפי יחצ

ואם לא יגיעו אנשים../images/Emo35.gif

אתה בטוח כי עשיתי 7 הופעות בפאב מתוכם בכולם קיבלתי 2000 שקל ורק באחת מהן 1560... אתה בטוח שלעלות ל-120

no have name

New member
אני חושבת שתחכי רק שיהיו לך רק...

עוד קצת מעריצים אפילו היום בערב אני עשיתי באיזה ארבעמאות ומשהו מעריצים הופעה בבראבי עם יחסי ציבור והרווחתי מזה גם מעריצים גם כסף גם אנרגיה וגם גיבוש שנייה אני יחפש בלוח ואני ימצא בדיוק כמה..

אוקי...

תראי את ההודעה שלי בשירשור "תגידי לי אם את חושבת שזה טוב:" ורשמתי שם איזה הופעות הולכות להיות בלילה.... תגידי לי מה את חושבת... תודה

חכי עוד

לדעתי תחכי ל-5000 או 10,000 מעריצים(מינימום 5000 רצוי יותר) ואז תעברי לבארבי. עדיף ללכת על בטוח לדעתי!

אוקי אני מחכה...

אבל כדאי להעלות את המחיר של הכרטיס בהופעה בפאב ל-80
עד עכשיו עשיתי על 40... כאילו תראי כרגע אני ככה: הופעה בפאב בשעה 20:00 - 80 ש"ח לכרטיס. ואחרי ההופעה אם היא תצליח אני רוצה להעלות את המחיר של כרטיס ל-120, או להשאיר אותו לעוד הופעה או שתיים ב-80 ש"ח

הממ

אני תמיד עושה על 40 למרות שיש לי יותר ממליון מעריצים כי אז זה מביא הרבה מעריצים! ומעריצים מביאים כסף כשמוציאים אלבום! אז לדעתי כדאי 40 תמיד אבל הרוב לא עושים ככה. אז בעקרון את יכולה לעבור ל-80 וגם ל-120(אם כתוב לך שהתפוסה מלאה תעברי ל-80, ואם ב-80 כתוב תפוסה מלאה את יכולה גם ל-120.) אז תעשי מה שאת מעדיפה, מעריצים או כסף!

אני עודה עכשיו הופעה שכל כרטיס

יעלה 80 אם זה לא יצליח אני אחזור ל-40 ואם זה כן יצליח אז עוד הופעה של 80 ומחר הופעה של 120

no have name

New member
למה??

יש שם מאתיים מקומות אז צריך לפחות חמשמאות שאיזה 300 לא יגיעו ועדיין התפוסה באולם תהיה מלאה!!! אני לא מוצאת את ההודעה זה נמחק לי סורי אבל אני זוכרת שהרווחתי!!

למעלה