הופעה בבארבי 23.2

איזה יום היה אתמול....

התחיל בהופעה ע נ ק י ת של פאנסט.. הם כאלה מלכים...!! אבל היה ממש קצר.. :\ גיא הביא אותה בפריסטייל עם 2 הבתים שמתחילים ב"יש לי הזדמנות לתת בראש.." ויש את השיר Sunrise שגיא עושה איתם בהופעות והוא מדהים!!!!! משה היה תותח כרגיל ובכלל נהנתי כל שניה ושניה שהם הופיעו... היה על הבמה מצית שהיה כתוב עליו Chameleon [מקווה שככה כותבים את זה]נראה לי של שי וממש התלהבתי ממנו!! ובסוף ההופעה הלכנו לראות אותו מקרוב ואז אחד מהעובדים צרח אלינו שצריך לחכות בחוץ... אז יצאנו והחלטנו [אני וחברה לי] שנלך לצוללת ברגל כי אולי ההופעה של קנגרו שהיתה שם לא נגמרה עדין זה היה קצת לא הגיוני כי היה כבר כמעט 1 אבל בכל זאת התחלנו ללכת והגענו לצוללת ב 1 וחצי. הינו בטוחים שהכל נגמר אבל כשהתקרבנו שמענו שיש עדין מוזיקה בפנים אז רצינו להכנס אבל חשבנו שלא יתנו לנו כי צריך לשלם אבל אף אחד לא אמר לנו כלום ונכנסו. בפנים גילינו שקנגרו רק התחילו את ההופעה לא לפני הרב זמן, הגענו לשם כשהם היו בשיר השישי מתוך איזה 15 או 16 שירים!!!! היה שם ממש קצת אנשים [בפאנסט היו בערך פי 6 או 7 אנשים...] אבל היה כך כך כיף!! לא ידעתי שקנגרו כל כך טובים! סתם ואחרי זה היתה מסיבת רגאיי.. ורקדנו הרבה הרבה... היה יום כל כך כיף... :]

למעלה