הופעה באמ טי וי 2

elephuntos

New member
הופעה באמ טי וי 2

ראיתי כרגע הופעה של מיוז באמ טי וי 2, ונגנבתי לגמרה, יש ללהקה הזאת כל כך הרבה אנרגיות על הבמה, הם הרימו את הגג, לשירים שלהם בהחלט יש הרבה עוצמה, אבל בניגוד ללהקות אחרות שיש להן אנרגיות חזקות בשירים שלהן, ללהקה הזאת יש גם כישרון. וואו זה כל מה שיש לי להגיד אחרי שראיתי את ההופעה הזאת, נראה לי שהיא היתה מבוססת בעיקר על אבסולושן. קיצור אחלה להקה אבל מה אני בא ומספר את זה לכם כי אתם כבר בטח יודעים את זה, עכשיו השאלה שלי אליכם היא כזאת: אתם חושבים שהשירים של הלהקה הם דיכאוניים? עצובים? כי לא הבנתי מילה ממה שהסולן שר, ואני לא סובל מוסיקה דיכאונית וחשוכה, אבל בהחלט המוסיקה והמנגינה בולטות יותר מהמילים והליריקה.

ramoni

New member
אני חושב שבמקביל למוסיקה

גם הליריקה והמלל שלהם לא פלות בולטים. גם לי קשה להבין את מה שמאתיו שר, לכן תואיל בטובך לגשת לדף המאמרים של הפורום, שם משהו בשם Hillesrisive (סתם רשמתי, שכחתי איך מאייתים) ניסה ואף הצליח לפענח כמה המילים שלהם, תאמין לי שגם אם תקלוט את המילים \ יהיה לך קשה להבין את מהותם, ולמה הם בדיוק מתכונים. אני לדוגמא בחיים לא האמנתי ששיר כמו Bliss יכול להיות כל כך אופטימי ושמח. רק כשקראתי עליו באתר הישראלי הרישמי של מיוז , נוכחתי לדעת שהוא מטיף לחיים טובים, והמוסיקה והאפקט האלקטרוני שמוביל אותו נותן לו כביכול תדמית של שיר עצוב, אבל הוא בעצם לא, אולי זה בכונה ככה. זה כמו שתיקח לדוגמא את המנגינה של "עכשיו מעונן" ותלביש עליו את המילים של "במדינת הגמדים"(תנסו אולי זה יצא יפה
) לגבי ההופעה אני מסכים איתך בקלין קלין , רק מה שמפריעה לי זה לדוגמא בשיר time is runing out חסר עוד סאונד בדמות גיטארה שתיתן אקורדים בזמן שיש את הסולו מעבר בין הפזמון לבתים. רציתי לפתוח דיון קטן. האם אתם חושבים שצריך עוד נגן בהופעות של מיוז
אני יודע שמכסים על סאונד בבליס עם סנטיסייזר, אבל זה לא מספיק. הנה לדוגמא פלאסיבו לוקחים איתם קלידן להופעות, שישלים את הבאס ואת הקלידים. וגם הQOTSA מובילים איתם עוד 3 נגנים(עד כמה שידוע לי, יש 2 חברי הרכב שהם רשמיים בלהקה) ראיתי את ההופעה שלהם בAM רינג ששודרה בMTV2. אז אם אתם שואלים אותי אני חושב שצריך עוד נגן בהופעות של מיוז, לכל היותר.

Special M

New member
לפי דעתי

שלושת המיוזות מכסים את עצמם יפה מאוד, ובתור אחת שראתה אותם מופיעים, אני יכולה להגיד שלא מרגישים צורך בעוד נגן כשהם על הבמה. הם עושים את זה יפה מאוד לבדם (בבלקאאוט למשל, כריס ניגן בקלידים).

elephuntos

New member
לדעתי בגלל ש...

הם שלושה נגנים אבל הם "להקה" אמיתית, הם לא סתם הרכב של נגנים שחברו יחד כדי לנגן מוסיקה, הם חברים, הם מנגנים עם הרבה שמחה ונשמה, נותנים את כל מה שיש להם, אנרגיות מטורפות, בסיסט ענק, מתופף מפוצץ, סולן ששר קצת גבוהה אבל עדיין בסדר, בסה"כ הם משלימים אחד את השני, בגלל זה הם לא צריכים נגן נוסף. קראתי במאמרים שהם ניסו לעשות אלבום שמח יותר באבסולושן אבל בגלל המלחמה עם עירק זה לא ממש עבד. בקיצור, להקה מצוינת, טובה מאד, תענוג לראות הופעות שלהם, חבל שכל הזמן משווים אותם לראדיוהד כי הם בחיים לא יהיו רדיוהד ועדיף להתענג על מה שהם, והם לא רעים בכלל. לפי מה שאני מבין רק :bliss , feeling good הם השירים היחידם שלהם, שהם אופטימיים, וחבל כי להקות מדכאות זה לא בשבילי ולא כל רוק חייב להיות מדכא, אבל עדיין פלאג אין בייבי, בליס, פילינג גווד, הם שירים שאני אוהב לשמוע, ואם תיהיה עוד הופעה שלהם בטלויזיה אין סיכוי שאני יפספס. נ.ב אתם חושבים שיש סיכוי שהם יגיעו לארץ?

ramoni

New member
סבבי

עדיין לא שניתי את דעתי, אבל אני מבין את הצד שלך. בכלל מושך אותי לראות שלשיה שמנגנת ויוצרת אנרגיות כאלה. בארץ ממה שאני יודע יש רק את הקוביות ואת הבילויים שלהם יש ערך מוסף במוסיקה שהם יוצרים, והם מונים שלושה חברים כמו מיוז. לא אמרתי שמיוז חס וחלילה לא מכסים על עצמם, הם רק כמעט... והכמעט הזה מתבטא בעוד איזה צליל שאני שומע בגרסאות הסטודיו(אלבום), למשל הפסנתר בDarkshine, שיוצר אוירה מלנכולית לשיר הקצת מוזנח מהאלבום השני. (אולי זו הסיבה שהם בקושי נגנו אותו בהופעות, גם בתקופה של אוריגין) ויש כמובן את Sunburn שמאתיו עשה לקלידים וארציה לגיטרה, כלומר מעכשיו בהופעות הוא מנגן את השיר עם גיטארה, ולא עם קלידים.זה אולי מוסיף הרבה וואקליות לשיר, אבל מוריד את רמת המופשטות וההרמוניה של השיר(אותו יוצרים הקלידים) הגיטרה חינוית מאוד לסולו בסוף השיר אבל מורגש חיסרון של הקלידים בבתים של השיר. חיסרון כנגד יתרון זה משיש.... נ.ב ברוך הבא לפורום
מקבלים אותך בזרועות פתוחות מקוים שתשאר את ההופעה בסופרסוניק אותה ראית בMTV2 תוכל למצוא פה

gloria23

New member
לדעתי, אף פעם לא חשבתי שמיוז

עושים רוק מדכא, אני שומעת את פילינג גוד, וכן הוא גורם לי להרגיש טוב:) לדעתי הם להקה מיוחדת, יש להם סגנון מיוחד כי אלה מי שהם. שום רדיוהד ושום בטיח!

מהDVD של מיוז שיש לי

אני מסיק שהם מספקים את הסחורה, למרות העובדה שהם שלישיה בלבד. מת'יו בלאמי מקפץ מגיטרה לקלידים ובחזרה, ולבסיסט יש תיבת אפקטים שלמה שלא תבייש אף גיטריסט בישראל. הם מצליחים למלא את הנפח של המוסיקה בהופעה, וזאת למרות שבאלבומים הראשונים כל כלי הוקלט איזה שבע פעמים בערך. סתם כדרך אגב, הקוביות הם לא שלושה, אלא ארבעה, וגם הבילויים נעזרים במאיה דוניץ על הקלידים בהופעות מדי פעם.

elephuntos

New member
תודה על הקבלת פנים...

החמה לפורום. ותודה על הקישור להופעה גבר גבר.

ramoni

New member
לגבי הקוביות

הייתי אמור להיות בהופעה שלהם ביום שלישי, זה היה יום מיוחד שבוא אתר וואלה מארגן להקות אלטרנטיב שמופיעות על הבימה. הקוביות הופעו שם ואניהתאכזבתי, לא נראה לי שתיהיה לי עוד הזדמנות , כי כמעט כל ההופעות שלהם מתקיימים במועדוני 20+. זו ללא ספק להקה מעולה שיש להם להיט בשם "חברים" שלך, שלפי שעתי הוא שיר השנה בנתיים. ויש להם שלושה חברים רשמיים בלהקה, שמתראיינים, ומופיעים בקליפים. הקלידן אורן פילדוס רק נמצא איתם בהופעות, כך שגם הבילויים נחשבים שלשייה

למעלה