הופעה באינדיקה

nirfree

New member
הופעה באינדיקה

היה ערב מקסים, מלא השראה. תודה. שמש במרום שקט ושלווה אהבה וחום חום ואהבה

גם אני הייתי שם - כמה דברים

בהחלט ערב נהדר... אני ממש לא שמעתי שירים שלה לפני, הכרתי כאלה ששמעתי ברקע בגלגל"צ. וזה היה ממש ממש יפה!!! נתחיל לשמוע... בעניין ההופעה, וכאן מסר קטן לאפרת: בעניין חבורת הבבונים על הבר שהביאו לך את הג'ננה: קלטתי את מבטי הרצח שלך לכיוון ההוא די מהר, והיה נדמה שאת ממש הולכת לחסל אותם במבט בלבד. חבל לי שהמבט הזה התחלף בפרצוף עצוב(ואולי דמעה) תוך כדי "לראות את האור", שיר שאמור להיות ה- high light בהופעה, וכל הזין שהרסו לך. אז אולי היה כדאי להשאיל איזה אצבע משולשת משיר אחר ששרת. זה היה מתאים יותר. זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בעניין, בעבר הייתי בהצגה(!!) של שחקן ידוע ז"ל שעצר באמצע וצעק על קופי הבבון האלה, וגרם להם להאדים ולסתום. אז קחי לך עוד שאט של וודקה, והמששלק אומר - יאללה להחזיר מלחמה !!! כן יירבו, כבוד כבוד כבוד !!!! ואגב, תמיד יש לי נטייה להגיד על אומנים: למה הם לא מופיעים עם קרן יער...הנה פתרת לי את הבעיה...

הורס 17

New member
חוויות מההופעה באינדיקה והפלייליסט../images/Emo20.gif

את התמונות אני יעלה מחר כי אני בבסיס עכשיו בתכלס היתה הופעה טובה!! אבל קשה להגיד שלא היו הופעות טובות יותר! גם אפרת שמה לב לזה ואחרי ההופעה אמרה לי שלא היתה לה הופעה מוצלחת במיוחד עם כמה תקלות טכניות בסאונד וקהל שבקושי משתף פעולה איך אפשר שלא אני בכל אופן נורא נהנתי!!!! אני תמיד נהנ מלהסתכל עליה שרה ולשמוע את הסיפורים שלה תוך כדי הופעה.. "מה עדיף? אומץ או כבד?" חחח אני חושב שהיה טוב ודרך אגב היא אמרה שלקראת החודשים הבאים הולכות להיות המון הפתעות!!!!!!! על ההופעה ב1.11 היא אמרה שאריק לא יתארח אבל יהיה אורח אחר מיוחד שהיא שומרת כרגע בגדר הפתעה!! פלייליסט לפי זיכרון: קור אחרון מה שקרה קופסא ביום לא שרע לי קרב אגרוף כמו שזה היה תמיד כשאתה בא דיאטה שעתיים אחרי הסליחה ואני בוא אליי (טריו) אתה תחזור לראות את האור הדרן: טוב לבד שיהיה לך טוב מועדון ריקודים יאללה ה1.11 הופעה הבאה נתראה שם!!!!! תמונות מחר

Purzelbaum

New member
נשמע נחמד ../images/Emo13.gif

אבל זה בערך הפלייליסט הרגיל שלה, לא? מה הסיכוי שהיא תכניס את ג'ורג'יה, שחזור, גם אני הייתי שם, לילה טוב, אם תלך מכאן וכו'? (עכשיו אני שואל את עצמי מה היא תוציא כדי להכניס אותם. המממ, לא יודע
)

הורס 17

New member
אמממ אני חושב ש..

את לילה טוב היא לא תבצע בהופעות את אם תלך מכאן היא בדרך כלל כן עושה לא יודע מה קרה ג'ורג'יה ושחזור לא יודע מה איתם גם אני הייתי שם ויהיה פה דם בטח היא תכניס בהופעות בהמשך...

../images/Emo163.gif

ב1/11 אני גם ככה לא מגיעה זה רחוק לי לרגע התבלבלתי וחשבתי שמתכוון להופעה בבארבי

הורס 17

New member
מדובר על ההופעה בבארבי

ההופעה נדחתה מה18 ל1.11 ובמקום אריק יהיה מישהו אחר אה אבל אל דאגה היא אמרה שאריק יתארח באחת ההופעות שיהיו בדצמבר כנראה

alf music

New member
אפרת גוש, שלום לך

מה המצב ? (בהנחה שאת קוראת כאן מידי פעם (?)). אמנם טרם יצא לי להכיר מספיק, אך מאחר ועל כל שיר שלך ששמעתי ברדיו עד כה, ישר אמרתי וואוו, איזו יופי, איך שראיתי את המודעה על ההופעה - ידעתי שאני מגיע. נהניתי, התרגשתי והופתעתי. אז הרגשתי צורך לכתוב כאן (על השולחנות היו פליירים של הפורום). ראבק איך את שרה. בקטעים שאת עולה נדהמתי. אולי לא אותו גוון של קול, אבל הרגשתי פתאום כאילו ההיא מה"Great gig in the sky" יצאה לפתע מהיפיפיה השברירית שעל הבמה, וחדרה אלי ללב, למלא אותו. ורציתי לחבק אותך. בשונה מהופעות חיות אחרות, דווקא התאים שהקהל לא הצטרף ב"שירה בציבור". ואכן קופיפי הבר הצדיקו את הפניית מילות הברכה שלך ב"שיהיה לך טוב" (+ אצבע). לי הם גרמו עוד לפני כן לדמיין קטעים נבחרים מסרטי מאפיה הקשורים באלות בייסבול... ראו שנפגעת, זה עצוב וחבל שזה קרה (לא ברור לי למה אנשים באים להופעה אם הם רוצים לדבר, ואיפה הכבוד המינימלי), אבל תנסי להתנחם בכך שאת הרוב המוחלט הצלחת לרתק, להקסים ולרגש. תמשיכי לעשות דברים טובים ולהצליח. אבי. (ולגבי השיר הזה "דיאטה". דיר באלק להוריד עוד גרם. את נראית עשר ככה. לפחות).

למעלה