פרחה! די עם הדיבור הזה...
L lioryifrah New member 3/11/06 #14 מה אתה מחליט שאני לא לומד לשרשר אחרי 3 שנים פה שרשרת להודעות שלי שלך ושל ערן הודעה שמתחילה ב"מה אתה" אז החזרתי להודעה הראשונה שלך הודעה שמתחילה ב"מה אתה"... הבנת?
מה אתה מחליט שאני לא לומד לשרשר אחרי 3 שנים פה שרשרת להודעות שלי שלך ושל ערן הודעה שמתחילה ב"מה אתה" אז החזרתי להודעה הראשונה שלך הודעה שמתחילה ב"מה אתה"... הבנת?
F Funky Giraffe New member 3/11/06 #28 האמת שהיום הוצאתי מתוך ה50 שהוקצבו לי לחצי שנה הקרובה 15 על אייס קפה, תסתפקי ב35? וחוצמזה, תזהרי... סימנתי אותך.
האמת שהיום הוצאתי מתוך ה50 שהוקצבו לי לחצי שנה הקרובה 15 על אייס קפה, תסתפקי ב35? וחוצמזה, תזהרי... סימנתי אותך.
C chen2408 New member 4/11/06 #31 לא. חבילה של נורופן פורטה עולה חמישים! וחמוד, אתה לא יכול לסמן אותי. סימנתי אותך קודם. ויש לי נשק אז אל תנסה אותי
לא. חבילה של נורופן פורטה עולה חמישים! וחמוד, אתה לא יכול לסמן אותי. סימנתי אותך קודם. ויש לי נשק אז אל תנסה אותי
F Funky Giraffe New member 4/11/06 #32 טוב עכשיו אני מוקי גם לי יש נשק המילים הם הנשק שלי. כן. האמת שהביטים הם הנשק שלי מה בישלתי פה בשעות המשעממות האחרונות אלוהים... אפילו ארקדי דוכין לא מבשל דברים כאלה#@!@!#$
טוב עכשיו אני מוקי גם לי יש נשק המילים הם הנשק שלי. כן. האמת שהביטים הם הנשק שלי מה בישלתי פה בשעות המשעממות האחרונות אלוהים... אפילו ארקדי דוכין לא מבשל דברים כאלה#@!@!#$
C chen2408 New member 4/11/06 #33 ביטים או לא כמה יריות לרגליים בהחלט יגרמו לך לרקוד מבשל? אני רעבה. יש צמחוני?
L lioryifrah New member 3/11/06 #26 חשבתי שתבין שאין דבר כזה "דביל" ושצריך להגיד "דבילי" מהכוכבית לייד ה"דבילי", אבל כנראה שצריך להסביר לך בצורה אחרת... תסתכל על התמונה
חשבתי שתבין שאין דבר כזה "דביל" ושצריך להגיד "דבילי" מהכוכבית לייד ה"דבילי", אבל כנראה שצריך להסביר לך בצורה אחרת... תסתכל על התמונה
F Funky Giraffe New member 4/11/06 #30 הו הו, מעתה אדבר רק עברית צחה וזחה הלא כן זה נפלא? הרי זה מקסים. אתה אשכרה לקוי בשכלך.
L lioryifrah New member 4/11/06 #42 לא יכול להיות לך עסק עם פיצולי האישיות שלי, כי אין לי הפרעת זהות דיסוציאטיבית...